Igen de jogosan, 55 kg-ról 73-al mentem szülni, de vizesedtem rendesen azért. Azért mondták vegyek vissza az étkezésből.
10 kg le is ment szüléssel rögtön.
2019. jún. 11. 12:52
2/9 anonim válasza:
Igen. Folyamatosan védőnő, orvos, családom. 53ról indultam 87el szültem toxémiás voltam. 22minusszal jöttem haza azon a héten - 5még lement.
2019. jún. 11. 12:56
3/9 anonim válasza:
Én túlsúllyal kezdtem (83 kg) így az orvosom sokáig mondogatta, hogy figyeljek oda magamra, aztán amikor a 34. héten is 8-9 kg hízásnál jártam akkor megnyugodott.
Senki más nem szólt be, de férjem rokonai valamiért kényszert éreznek arra, hogy mikor meglátnak felkiabáljanak, hogy úristen mekkora a hasam (37 hetes vagyok).... Ezt senki más nem csinálja és igazából ez sem esik valami jól :( Nem is járok már inkább hozzájuk.
2019. jún. 11. 13:12
4/9 anonim válasza:
Az elsővel 3, a másodikkal 2 kg jött fel, gyakorlatilag fogytam mindkettővel. Soha senki enm szólt be. 😊
2019. jún. 11. 15:28
5/9 anonim válasza:
Nekem inkább csak a védőnőm jegyzi meg mindenki más azt mondja hogy majd le egy szülés után de engem zavar most járok 15 kg plusznál 25 hetesen. De rajtam is sok a víz arról meg nem tehetek
2019. jún. 11. 15:30
6/9 anonim válasza:
Nekem csak mellem miatt anyósom. Idézem:
"Tudod milyen rosszul esett az nekem, hogy azt mondták jó nagy a melled? Gondolkozz el ezen" Én meg köpni nyelni nem tudtam. 😂
És ezt tök komoly fejjel mondta.
2019. jún. 11. 15:53
7/9 anonim válasza:
#6 ezen behaltam 😂😂😂😂
2019. jún. 11. 17:32
8/9 anonim válasza:
Engem is védőnő, az orvosom asszisztense folyamatosan, hogy ennyit mégse kéne hízni.... Bakker 24 hét és 4 kg jött fel... Valahogy nem érzem soknak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!