Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Terhes lettem...

Mit tegyek? Terhes lettem vagy van rá esély, hogy nem?

Figyelt kérdés

Egyszer már írtam ezt a kérdést, de azóta, jobban mondva ma óta, hányingerem van, vagy inkább csak émelygek, ma már többször éreztem, hogy mindjárt hányok, főleg reggel, de aztán mégse. Más nincs csak olyan mintha fel lenne fordulva a gyomrom, de lehet hogy csak elrontottam valamivel, nem tudom. 17 és fél éves vagyok. Mennyi az esély rá, hogy most teherbe estem?

A barátom 10 évvel idősebb nálam. (Neki már van 1 fia)Már ebben a hónapban másodszorra történt meg, hogy védekezés nélkül voltunk együtt és bennem "végzett". Az elsőnél nem aggódtam, mert akkor még pont hogy elmúlt a mensim és kevesebb esélyt láttam rá. de egy hete megtörtént és a ciklusom 12. napja volt. Mennyi az esélye, hogy terhes lettem? Mert még lehet, hogy nem ugye? Egyébként ha úgy alakulna a baba megmaradna. Háttér van neki. (Látom a válaszokat, hogy fiatal vagyok. Tudom!)Nem vagyok az a bulizós fajta, ha ugy lenne megpróbálnék mindent, de inkább még nem szeretném. De ha úgy lesz, akkor NEM FOGOM ELVETETNI. Inkább az én életem mint az övé.

2007. dec. 7. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy rá az esélyed, de biztosat majd akkor tudsz, ha nem jön meg és csinálsz egy tesztet.

Szerintem éretten gondolkodsz és ha úgy adódik jó anya válik majd belőled.

Ha mégsem vagy terhes, azért legközelebb védekezzetek mindenképp, hogy ne kelljen ezt ujra átélned.

2007. dec. 7. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szia. szerintem is megvan rá az esélyed hogy terhes vagy! és nagyon tisztelem benned hogy nem az orvoshoz rohansz abortuszra hanem felvállalod a dolgot ha baba van a dologban!!! és attól függetlenűl hogy azt irtad hogy ˇˇfiatal vagyˇˇ én ugylátom hogy az anyai ösztön benned van a picihez való ragaszkodás! ha mégsem vagy terhes akkor viszont én is azt mondom hogy jobban vigyázzatok!!!üdv
2007. dec. 7. 16:36
 3/5 anonim válasza:
38%

hát több mint valószínű. mondjuk nem értem, ha ennyire fel vagy világosítva akkor mér nem védekeztetek? elvégre nem egy kamaszfiúval volt dolgod, szal biztos tudta mit csinál. vagy szeretnél babát? amúgy azt írtad h nem vagy bulizós fajta,hát az lehet, de tuti megbánod hogy elpocsékoltad a fiatalságodat (ezzen most nem a gyereket értem) lehet hogy most erre azt mondod, milyen hülye vok h ilyeneket írok, de majd rájössz, ha nem most, majd öregkorodban. a bulizáshoz nem feltétlenül kell hót részegre innod magad és összeállni fűvel fával.

Én különben szívből kívánom hogy ne legyél terhes, még ha megvan rá az anyagi háttér is, ugyanis ez valóban fontos de nem minden!!!

2007. dec. 7. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sem jártam minden péntek szombat este, de teljes értékő ember lettem...

Lehetsz terhes épp annyira, amennyire nem.

Csak akkor tudod meg, ha késik a mensid és csinálsz tesztet és elmész orvoshoz.

Én is azt szeretném,hogy aki nem akar még babát, az védekezzen!! Miért olyan nehéz ez?

Annak viszont én is örülök,hogy felelősségteljesen felvállalod, de inkább még élj, és várj a babával, ha lehet.

2007. dec. 7. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Terhességi tesztet neki!! Aztán nőgyógyász, ő biztos választ tud adni. És senki ne mondja meg neked, hogy mit tegyél, ha meg akarod tartani tartsd meg. Ez a te dolgod. Ha te késznek érzed magad és van segítséged akkor jó babázást. Arra ügyelj, hogy ha suliba jársz végezd el, nekem barátnőm abba hagyta és most majdhogynem hajléktalan, mivel semmi végzettsége. Tanulj mellette ha babát vársz könyörgöm, mert később meg fogod bánni ha nem.
2007. dec. 9. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!