Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méretbe nektek hányadik hétig...

Méretbe nektek hányadik hétig volt jó, a farmernadrág, póló, pulcsi, trikó?

Figyelt kérdés

2019. jún. 6. 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
8 hetes vagyok, 38as nadrágméret és 36os felső. Vagyis voltam. Felul 2 méretet nőtt cicim miatt oda is a 38as póló kell, lent egész egyszerűen rosszul esik a bármilyen gombos nadrág, legginget hordok hűvösebb időben, pl ezen a héten, tunikával vagy ruhácal, melegben csak az egyberuha, kell a 38as azokból is. Ez a 3.baba. Az elsőnél 16 hetes koromig ugyanazt tudtam felvenni mint előtte, téli terhesség volt így nem szoknyáztam, terhesnaci volt onnantól. A második baba szintén téli nagypocak volt, 12 hetesen már kellett a kismama kelengye, szintén nadrágok. Most kicsit tartok a téltől, mert nagyon megszoktam a szoknyákat, ruhákat, nem akarok terhes nadrágot venni, terhes harisnyával meg nincs tapasztalatom.
2019. júl. 10. 19:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb 19 hetesen vettem meg a kismamagatyóimat. A felsők végig jók voltak.
2019. júl. 10. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
18 hetesen vettem az első kismama nadrágokat. Felsőből volt még,ami jó volt akkor,de már kényelmesebb volt abból is a kismama
2019. aug. 7. 02:51
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Mivel jó idő volt már mikor elkezdett nőni a pocakom, így nyári szoknyákat használtam leginkább,amibek a derekán nem volt gumi, mert az már nagyon zavart. 16 héttől már vennem kellett kismama ruhákat, mert hiába nem volt még nagy a pocak egyszerűen nem tudtam elviselni ha valami a hasam alatt szorított. Már a bugyikat is kellett vennem újakat, legkenyelmesebb a varrás nélküli bugyik váltak be nekem.
2019. aug. 7. 10:27
 15/18 anonim ***** válasza:
A nadrágok lettek először szorosak, kb a 12-13 hét környékén már szorított szinte az összes nadrágom.
2019. nov. 12. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Kb 15-16. Hétig voltak kényelmesek a nadrágjaim nem is nőtt a hasam a 19. Hétig utána kezdett el rohamosan nőni , pulcsik , polók még mindig jók, nem vagyok a bő cuccok hordója , szóval nem zavar ,ha kicsit simul a póló , de olyan aranyos tunikákat találtam ,hogy mostanában inkább azokat hordom leggingsel,mert a farmerek nem tetszenek magamon így nagyobb hassal, hiú vagyok belátom és rombolja az önbizalmam ,hogy széltem hosszam kezd egy lenni.

23 hkm

2020. márc. 4. 10:11
 17/18 anonim ***** válasza:
12 hetes vagyok, már nem hordok farmert. Igaz második gyerkőc. Az elsővel kb félidőig tudtam.
2022. jan. 6. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Polók/pulcsik mind jók.Gatyáimat 20.héttől cseréltem le terhes nacikra.A téli kabátom most már szorít ezért nem azt hordom 38.hétben vagyok.
2022. jan. 7. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!