Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy nagyobb kellene?

Lehet, hogy nagyobb kellene?

Figyelt kérdés
Vettem szoptatós melltartót,itthon felpróbáltam,jelenleg pont jó.24 hetes vagyok.Vajon fog még nölni a mellem?Kicseréljem egy számmmal nagyobbra?
2008. nov. 12. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy csináltam, hogy vettem egy kisebb és egy nagyobb méretűt is.

2008. nov. 12. 14:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is azt hittem,hogy mikor terhesen megnőtt az már a végleges!

Hatalmasat tévedtem,Gigantikus méretűre nőtt meg a tejbelövellés után!

Szerintem vegyél nagyobbat!

2008. nov. 12. 14:12
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Ez jó praktika,lehet,én is ezt fogom csinálni,mivel nagyon olcsó volt. :) Pedig a 90-eset egyböl visszatettem: " ugyan már,hol lenne jó az rám.." :)

Boldog babvárást!

2008. nov. 12. 14:14
 4/11 A kérdező kommentje:

A második válaszolónak is köszönöm!!

???Remélem,így is marad.. :) :)

2008. nov. 12. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekünk azt tanácsolta a védőnő, minimum egy számmal nagyobbat vegyünk, mint ami terhesség alatt jó ránk.
2008. nov. 12. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

szio, a mell allitolag vegig no (remelem nem!), nekem volt olyan bolt, ahol azt mondtak, hogy a 35. het elott nem javasoljak a megvetelet!

jelenleg még ugy ahogy jo, amit vettem (10 szamot not a mellem, es 3 kosarmeretet, ugyhogy remelem tobbet nem fog noni, mert mar ez is durva)

szerintem vegyel olyat, ami egy szammal nagyobb.

vagy, most sokan meg fognak kovezni, de en penzhiany miatt a kovetkezoket fogom csinalni: a terhesmelltartóm hatul összevarrom, és elol szetvagom, és odavarrom a kapcsokat.

a terhesmelltartó velem nott, hozzam igazodik, szóval igy kenyelmes is lesz, es olcsóbban meguszom, és kényelmesebb is.

2008. nov. 12. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Én a helyedben még várnék ezzel. Először én is úgy gondoltam, hogy veszek kettőt-hármat még szülés előtt, hogy ne akkor kelljen megvásárolni, amikor már megvan a baba, mert lesz elég bajom. De elég hamar rájöttem, hogy ez nem jó megoldás. Vettem egy a 33. héten (nagyon olcsó volt, nem tudtam ott hagyni), konkrétan 85D-set vettem, eredetileg 75B-vel kezdtem a terhességet, a 33. héten pedig 80C-t hordtam. Azt hittem, hogy egy mérettel, illetve egy kosárral nagyobb biztosan jó lesz. Hát baromira nem... Most vagyok a 38. hétben és már most teljesen kitöltöm, ha belövell a tejem, akkor sehogy sem lesz jó. Úgyhogy én úgy döntöttem, hogy várok amíg a baba megszületik, van egy melltartóm, amit mindig nagy volt rám, még most is az, azt beviszem magammal a kórházba és ha belövell a tejem, akkor megnézem, hogy kb mekkora lettem és a férjem elszalad és vesz egyet. Már megmutattam neki egy múltkori sétánk alkalmával, hogy hova kell mennie és melyik fajtát vegye.

Az a baj, hogy annyira nem olcsók ezek, hogy kísérletezgessek velük, ráadásul csak szezonálisan fogom használni, nem évekre szól.

2008. nov. 12. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a terhességem 3. harmadában vettem egy sport/kismama melltartót ami kényelmes volt, majd a szülés után 1-2 héttel elkezdtem venni a szoptatósokat. A mellnövekedésről: 75 B-ből 95 C/D (fazontól függ). És igen, valószínű, hogy még bőven fog nőni a melled.

Üdv.

2008. nov. 12. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Istenem ,nagyon durva, micsoda méretkülönbségekről írtok itt........ Mindenkinek ekkora nagy "ütközői" lesznek??? Te jó ég........ és utána mi lesz, szoptatás után?? Akkor megereszkednek majd? :( Tornával lehet vmit tenni az ügy érdekében?
2008. nov. 12. 16:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 85D-vel kezdtem a terhességet, most 2,5 hós a lányom, szoptatom és 85D melltartót hordok még mindig. Egyáltalán nem nőtt. Na mondjuk melltartót sem találnék rá, ha nőtt volna. Ne vegyél előre melltartót!!!
2008. nov. 12. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!