Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen meglepetések érhetnek...

Milyen meglepetések érhetnek a 12. heti UH-án? Végül is 5 hete azt sem tudom él-e még, ott van -e még, annyi mindent lehet olvasni hogy már félek.

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:

ilyenekre ne is gondolj! minden rendben lesz,de ezzel szerintem mindenki ugyan így van! nyugi!

boldog babavárást!

2008. nov. 12. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rosszra! Csakis kellemes meglepetés érhet, láthatod újra a kis ficánkoló bébidet :)
2008. nov. 12. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem max az a meglepetés érhet, hogy egy emberkeszerű valami fog kalimpálni a monitoron, nem egy pötty:)

Bár én ezt nem tudom milyen lehet, mert két hetente kell mennem a dokimhoz.... Nem bízza a véletlenre a 12. hétig több uhn vagyok összesen mint más anyuka... Bár nála majdnem mindenki. Így nekem nem akkora nagy meglepetés a kis emberke fejlődése.

Neked sok sikert kitartást

(nyolcheteske)

2008. nov. 12. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Jaj,nem szabad így aggódni!Bár tény,hogy a sok tájékozatlanul adott,ijesztgető "jótanács" elbizonytalanít,gondolom minden kismama érez így néha...Egyébként tényleg fantasztikus lesz látnod a picidet,már teljesen emberkés a formája,ez az UH pedig nagyon fontos,mert sok dolgot tudhatsz meg a kis magzatodról!Ha láttad milyen jól érzi magát odabent a pocakodban,biztosan megnyugszol!Üdv
2008. nov. 12. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Te legalább már voltál ultrahangon, jó neked! De mit szóljon az, mint pl. én, aki már 7 hetes és az első uh majd csak a 12.hét környékén lesz???? Én azt sem tudom milyen lehet most, megvan-e még, stb..... :(
2008. nov. 12. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!