Mennyi idő alatt fogtátok fel a baba nemét?
Én mindig úgy képzeltem, hogy kislány, erre kisfiú. nem bánom, ugyaní
úgy várjuk és szeretni fogjuk, de nem tudom két napja a fejemben helyretenni, teljesen szokatlan. Ez normális? Mennyi idő, míg az ember ezt felfogja?
Az elsot gyorsan, azt is alig birtam kivarni, hogy megtudjam az ultrahang alapjan a nemet, es az lett, aminek addigis ereztem. Most a masodiknal kivancsi leszek, mert a szuletese utan en magam szeretnem megnezni, mikor magamhoz emelem, addig nem szeretnem tudni. Megvan mar a fiu es lanynevunk is nagyjabol, ha ragondolok, en mar az elozonel sem egy semleges babat kepzeltem el, hanem akkor kisfiut, most pedig felvaltva hol kisfiut, hol kislanyt. Izgi :) Barmi is lesz, nem szamit.
Hogy neked mennyi ido lesz felfogni, azt nem tudom, Nekem az elso varandossagot volt tobb ido felfogni, marmint a pozitiv teszt utan magat a tenyt. Mostmar nalam az izgalmas varakozas elmenyebol vesz el minden vizsgalat, ez az egyik oka, ami miatt a nemet sem szeretnem tudni, a masik, hogy sokaknal olvastam, hogy tevedett az UH, es mas lett a neme a gyereknek, na azt fura lehet felfogni, mikor mar teljesen raalltal az egyik nemre, es megszuletik mondjuk a kisfiu, kozben otthon varja a rozsaszinra festett fal meg a ruhak.
Én kb 2 hónapja tudtam meg hogy fiunk lesz.
Régebben nem igazán volt elképzelésem, de mióta tudtam hogy gyermeket várok azóta lánynak éreztem. Ezt senkinek nem mondtam, mert tudtam hogy teljesen mindegy a neme, de a férjemnek meg főleg egy kislányt tudtam elképzelni, mert annyira csupaszív és gondoskodó. És azt hittem minden rózsaszín meg hercegnős lesz nálunk :D és persze nőuralomban fogunk élni :D
Erre mar a 13. héten látták hogy kisfiú :D
Az első 1-2 hétben furcsa volt elképzelni, meg hogy fiús ruhákat kell nézegetni stb... de azóta már természetes és megszoktam a gondolatot hogy bizony egy kis fiúcskánk lesz, és már nagyon örülök neki és nagyon várjuk :)
Szóval nyugi meg fogsz te is barátkozni a gondolattal, szerintem egy pár hét múlva biztosan :)
Ami érdekes hogy a környezetemben mindig fiús anyukának képzelt el, és igazuk lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!