Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj-e ha a babának nagyobb...

Az baj-e ha a babának nagyobb a haskörfogata, mint lenni kellene és szemmel is látszik hogy nagy a hasa, lehet valami baja? A doki nem mondta hogy baj lenne de kiváncsi vagyok lehet e baja?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen az első babámnál, akkor a doki azt írta az ambuláns lapra, hogy "rendkívül telített magzati gyomor", szóval valószínűleg csak sokat ihatott a magzatvízből. :) Nem hinném, hogy ez baj, az én kislányom is egészségesen született. :)
2008. nov. 12. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt, semmi baj. Kislányom is egészségesen született, nagy pocakkal, meg nagy tokával. Jó sok tejci fér a pocijába, 5-6 órát is kibír cicizés nélkül.
2008. nov. 12. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:

jó sokat kortyolt a magzatvizbol valoszinuleg :D

ne aggodj, csak teleitta magat :D

nekem egyszer eppen ultrahangon pisilt a drága, látható volt a változás! :))

2008. nov. 12. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!