6+5 naposan ez a teszt este milyennek számít?
Figyelt kérdés
Az első csík a kontrollcsík. Aggódok mert elmúltak a tüneteim.2019. máj. 30. 20:00
1/13 A kérdező kommentje:
6+6
2019. máj. 30. 20:07
4/13 anonim válasza:
2 csík van, szóval ez pozitív. Voltál már orvosnál? Mikor mész legközelebb. Ha most voltál nemrég, akkor mindenképpen hívd fel. Nem hinném, hogy baj van, de nincs kizárva..
5/13 A kérdező kommentje:
A héten voltam. Dobogott a szíve. A telefonszáma nincs meg.
2019. máj. 30. 20:17
6/13 anonim válasza:
Mikor múltak el a tünetek? És teljesen elmúltak, vagy egy pici tünet még van? És mikor múltak el, ha elmúltak?
7/13 anonim válasza:
A héten dobogott a szíve. Még ha baj is lenne, a hcg csak hetek alatt csökenne látható mértékben. A tünetek pedig jönnek-mennek, egyáltalán nem jelent semmit, ha most nincs tüneted, majd egy hét múlva megint lesz. Nyugi, próbáld meg élvezni :)
8/13 A kérdező kommentje:
Tegnap volt enyhe tünet, ma is pici de lehet csak beképzeltem. A hét eleji erős émelygéshez képest ijesztő. A teszt előtt mondjuk ittam egy pohár vizet, bár koncentrált volta a vizelet.
2019. máj. 30. 20:28
9/13 anonim válasza:
Nyugi már. Nem kell idegeskedni.
10/13 A kérdező kommentje:
Valóban! Megnéztetem a tájékoztatót és az erősebb a terhességi csík. Szörnyű milyen aggódós vagyok. Köszönöm a válaszokat!
2019. máj. 30. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!