Mennyibe kerül a legolcsóbb mellszívó? Milyet használtok?
Szia! Én kölcsön kaptam mellszívót (Medela), nekem nagyon kellett, mert én nem tudtam kézzel fejni. Bent a kórházban még nem volt tejem amikor megmutatta a nővér, amikor meg mondtam a védőnőnek, akkor ő csak annyit mondott, hogy majd ráérzek. Nem éreztem rá.
Üdv.
2-3 E Ft-tól már lehet venni kézi mellszívókat.
Én mellszívót előre nem veszek, remélhetőleg nem is lesz rá szükség. Fölöslegesen előre ne dobd ki rá a pénzt. Ha kell, akkor apuka is el tud rohanni, és pár perc alatt be tud szerezni egyet.
szió!
nekem az ujszulott osztalyon dolgozo csoporttarsam azt mondta, hogy a hengeres kezi mellszivo a legjobb, 3-4 ezer forint, azok is vettek, akiknek ilyen draga elektromos van.
en sok jot hallottam az Avent Isis Uno-ról, elektromosról, szóval en olyat rendeltem a neten, a bolti ara 35 ezer, azt nem tudtuk volna megengedni, igy hasznaltat vettem kb 12 ezerert (nevetseges, de kulfoldrol rendelve meg a 3 ezer forintos postakoltseggel is olcsobb volt, mint a teszveszrol :(( meg kulfoldon az uj is olcsobb egy tiz ezer forinttal, lehet ezert is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!