Kb.500km –es utazás 32 hetesen bevállalható?
Én teljes mértékben egyetértek az első válaszolóval.
Visszamondtam az ausztriai kirándulásunkat is a babám miatt.De ez a Te döntésed.Szép babavárást!
Nagyon nehéz ügy! Én ma voltam dokinál, mi is utazni készülünk. 26 hetes vagyok, 2 hét múlva megyünk. Napi 300 k.métereket fogunk megtenni, szerintem sokszor megállva.
Egyáltalán nem tiltott az utazástól, és mi ráadásul 4 napig fogunk így utazgatni. Nem félek hogy baj lehet, ugyan miért lenne? Zárt a méhszájam, minden rendben van mindkettőnket. És egyetértek Veled, a baj itthon is megtörténhet. Sajnos...
Várd meg mit mond a dokid, aztán majd döntessz.
Írj majd hogy hogy alakult!
26 hetes km.
Igazabol ezt Neked kell tudnod, hogy vallalod-e, Rajtad kivul senki nem tudja, hogy hogy erzed Magad.
En 27 hetesen utaztam autoval haza Mo-ra Londonbol. Ket es fel napig mentunk, szinte orankent megallva, es semmi gond nem volt. Ugyan en fiatalabb terhes voltam, es nem veszelyeztetett, nem volt eddig semmi problemam szerencsere, de en ikreket varok. Az itteni dokim elsapadt, amikor mondtam, hogy autoval megyunk haza, mert hogy milyen faraszto lesz. De nem ereztem egyaltalan farasztobbnak, mint mondjuk nem terhesen utazni ilyen tavot.
Azert mindenkepp kerd ki a dokid velemenyet, es gondold at alaposan, hogy Te hogy erzed Magad,milyen a terhesseged, hogy szerinted kepesnek tartod-e Magad erre az utazasra!
Szia!
Én 30 hetesen vállalkoztam egy hosszabb útra, de nem volt 600 km, kb. 300 km. Őszintén szólva elfáradtam, fájt mindenem, keményedett a hasam állandóan és megbántam..
Így, hogy előtte vetélésed volt félidősen....én nem vállalnám be! Jól gondold meg, mert a baba az első és te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!