Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.500km –es utazás 32...

Kb.500km –es utazás 32 hetesen bevállalható?

Figyelt kérdés
Veszélyeztetett vagyok mert volt egy vetélésem 21 hetesen és a mostani terhesség is egy kis barnázással majd a 11-ik héten egy kis vérzéssel indult de azóta minden ok nincs semmi gond amniocentézisen is voltunk 20 hetesen teljesen jól vagyunk a méhszájam zárva van a pici szépen fejlődik én jól viselem nem keményedek nem görcsölök ,az unokatesóm lányának az esküvőjére mennénk nagyon ritkán találkozunk még kislány volt mikor utoljára láttuk sajnos a távolság miatt csak ha valamilyen esemény van akkor találkozunk és akkor sem biztos amikor az unokatesóm meghalt nem tudtunk menni a munka miatt ez most olyan szép alkalom a nagynénémet is kitudja mikor látnánk még már idős ő is ,mindenképp ha utazunk előtte elmegyek a dokihoz hogy megnézze a méhszájat és rá bólintson az utazásra de kíváncsi vagyok a véleményekre tapasztalatokra ,én úgy gondolom hogy nem kell ahhoz elutazni hogy megtörténjen a baj az elsővel is itthon voltunk csak félek hogy mivel mehetnékem van nehogy ez legyen a vesztem
2010. júl. 7. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Én semmiképpen nem mennék el, mert ha történne mégiscsak valami, akkor sosem tudnám magamnak megbocsátani.
2010. júl. 7. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben egyetértek az első válaszolóval.

Visszamondtam az ausztriai kirándulásunkat is a babám miatt.De ez a Te döntésed.Szép babavárást!

2010. júl. 7. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:
kizárt, hogy vállalkoznék rá. Ha teljesen problémamentes lettél volna az elejétől fogva, még úgyis meggondolnám a helyedben.
2010. júl. 7. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz ügy! Én ma voltam dokinál, mi is utazni készülünk. 26 hetes vagyok, 2 hét múlva megyünk. Napi 300 k.métereket fogunk megtenni, szerintem sokszor megállva.

Egyáltalán nem tiltott az utazástól, és mi ráadásul 4 napig fogunk így utazgatni. Nem félek hogy baj lehet, ugyan miért lenne? Zárt a méhszájam, minden rendben van mindkettőnket. És egyetértek Veled, a baj itthon is megtörténhet. Sajnos...

Várd meg mit mond a dokid, aztán majd döntessz.

Írj majd hogy hogy alakult!

26 hetes km.

2010. júl. 7. 18:28
 5/7 A kérdező kommentje:
nem tudom most épen ott tartok hogy nem megyünk mi is túl a határon mennénk nem tudom milyenek az út viszonyok nincs autópálya kb 6 óra lenne az utazás és persze sok megállóval a pihenés amúgy is kell közbe a dokim engedélyezett pl. hogy menyünk egy pár napra nyaralni gondolom ezt sem tiltaná ha mindent rendben talál most éppen attól parázok hogy ha valami lenne hova szaladnék nem szívesen szülnék túl a határon bár ott is vannak kismamák nem csak itt és ott is szülnek egészséges babákat, nem sok időm van dönteni mert 2 hét múlva van a lagzi a család rám bízta a döntést nem akarnak rá beszélni na majd meglátom hogy lesz
2010. júl. 7. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Igazabol ezt Neked kell tudnod, hogy vallalod-e, Rajtad kivul senki nem tudja, hogy hogy erzed Magad.

En 27 hetesen utaztam autoval haza Mo-ra Londonbol. Ket es fel napig mentunk, szinte orankent megallva, es semmi gond nem volt. Ugyan en fiatalabb terhes voltam, es nem veszelyeztetett, nem volt eddig semmi problemam szerencsere, de en ikreket varok. Az itteni dokim elsapadt, amikor mondtam, hogy autoval megyunk haza, mert hogy milyen faraszto lesz. De nem ereztem egyaltalan farasztobbnak, mint mondjuk nem terhesen utazni ilyen tavot.

Azert mindenkepp kerd ki a dokid velemenyet, es gondold at alaposan, hogy Te hogy erzed Magad,milyen a terhesseged, hogy szerinted kepesnek tartod-e Magad erre az utazasra!

2010. júl. 7. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 30 hetesen vállalkoztam egy hosszabb útra, de nem volt 600 km, kb. 300 km. Őszintén szólva elfáradtam, fájt mindenem, keményedett a hasam állandóan és megbántam..

Így, hogy előtte vetélésed volt félidősen....én nem vállalnám be! Jól gondold meg, mert a baba az első és te!

2010. júl. 8. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!