Utolsó hónapba utazás tömegközlekedéssel? Többi lent.
Figyelt kérdés
A kérdés az lenne hogy a párom nem tud autóval bevinni a vizsgálatokra az utolsó hónapba, igy MÁV val és BKV val kell vidékről Pestre utaznom! Beindithatja a szülést a rázkódás?Lehet buta kérdés. NEm vagyok egy nagyon rinyálós fajta, csak érdekes hogy kell e ugy készülni hogy lehet hamarabb jöhet!?2010. jún. 16. 10:19
1/8 anonim válasza:
Ém is sokat buszoztam,zötykölödtem a rossz utakon,nagyon kellemetlen volt,de muszáj volt Nst-re járnom 2 naponta, akkor már túl is hordtam a babát,de nem inditotta be a szülést a rázkódás. Utána meg már befektettek a kórházba,ott 4 nap után indult be a szülés,szóval nem a rázkódás miatt :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond az utazás miatt,vigyél magaddal mindig rendesen folyadékot,kaját..Neked is jót tesz egy kis kimozdulás,addig is telik az idő..mert nekem legalábbis az utolsó 1 hónap az könyörtelen ,várakozzással teli,unalmas volt! (tél volt)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is igy gondolom hogy jó lesz majd legalább egy kicsit kimozdulni, csak érdekelt hogy be tud e ettől indulni!
Oké köszi a válaszokat:) Jó babavárást mindenkinek:)
2010. jún. 16. 10:40
4/8 anonim válasza:
Szia,szerintem ez nem indítja be a szülést előbb,sőt még talán jót is tesz majd.Én az utolsó hónapokban kifejezetten élveztem a dokihoz utazást,pedig mehettem volna kocsival is.Tök jó volt kicsit kimozdulni,emberek közé menni,imádtam,hogy sokan megmosolyogták a nagy pocakomat,de a legjobban azt imádtam,hogy aznap hallhattam a babám szívhangját,esetleg láthattam őt az uh-on.Szerintem ha valami előbb beindíthatja a szülést ilyenkor nyáron,akkor az a nagy meleg,az én babám augusztusi volt és három héttel előbb jött,pont a legnagyobb melegbe,szörnyen szenvedtem tőle és bébim előbb is jött.
5/8 anonim válasza:
Én is Bkv-ztam eleget a végén, meg kocsival is zötyögtem rengeteget, a lányom 41+2 hetesen született. Még előtte nap telljesen zárt voltam. Jön az a baba ha itt az ideje, ne aggódj!
6/8 anonim válasza:
Miért akinek nincs is autója az szerinted hogy megy vizsgálatra? Az hogy hamarabb jön vagy nem, az nem a busztól és vonattól fog függni. Hamarabb bármitől jöhet.
7/8 A kérdező kommentje:
nekünk sincs kocsink, kedves utolsó... de kérni tudunk! Én meg csak érdeklődtem!!! Miért kell ilyen tuskón beszólni??? Az ember életkedvét is elveszik...
2010. jún. 16. 15:30
8/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem bunkóságból írtam. Csak néhányan a terhességet úgy fogják fel, hogy burokban kell élni miatta. Én pl. ha megyek valahova, akkor fél óra a városig busszal, kegyetlen rossz utakon, és ugyanennyi haza. Mégse akar még kijönni a babuci. Pedig 39+3 hetes vagyok, és holnap is megyek Nst-re. És zötykölődni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!