Kinek hány hetes terhesen derült ki, hogy milyen nemű babát/babákat hord a szíve alatt?
38 hetesen mikor megszületett :)
A másodiknál 12 hetesen 80% lányt mondtak, 18 hetesen kiderült hogy fiú.
Elsö babánál 11 hét pár naposan lányra tippelt a doki, 15 hetesen már 90%-ra mondta, valóban lány lett.
Második baba még pocakban, de kerek 11 hetesen szinte tutira fiút mondott a doki. 13 hét 5 naposan nem mutatta magát, de 15 hetesen vértesztböl 100%-ra megmondták, hogy fiú. Azóta 23 hetes vagyok, 2x már mi is láttuk uh-n, hogy valóban fiú.
Először 11+5 ön mondták,hogy kislány. Aztán 16 hetesen, meg 32 hetesen is. És lány is lett :)
A fiamnál a 20.heti ultrahangon láttuk csak. Az első lányomnál meg 30 hetesen. :)
Eléggé le lettek pontozva azok, akiknél korán kiderült. Nem igazán értem. Fáj valakinek?
12.heti genetikai UHn teljesen egyértelműen látszott, hogy fiú. Az elsőnél a huszonvalahanyadik héten voltunk egy babamozin és ott mutatta meg magát (persze a TB rendelésen marhára nem is nézegették, nekik csak egy lemérnivaló kiló dinnye voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!