1 hete késik, pozitív a teszt, normális hogy néha a hasam alja fáj, ami van hogy a hüvelyem felé sugárzik?
Figyelt kérdés
24-re kaptam időpontot orvoshoz. Akkor már 10 hetes lennék. Üljek be a rendelőbe, és várjam ki a sorom jövő héten, vagy azutáni héten ?2019. máj. 24. 10:18
2/10 anonim válasza:
Mármint egy hónap mulva gondolom,mert ma van 24.Mikor csináltad a tesztet?Most vagy kb.6 hetes akkor?Igazábol ha úgy érzed valami gond van,akkor elmehetsz persze.Én 5 hetes vagyok,hol fáj a hasam hol nem.Csak 2 hét mulva megyek dokihoz ha addig nem lesz semmi baj.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, jövő hónap 24-re van időpontom.
2019. máj. 24. 10:41
4/10 anonim válasza:
Nekem addig nem lenne turelmem varni :)
A hasfajas normalis, szeintem mindenkinek van
5/10 anonim válasza:
Terhesség alatt nagyon sok minden normális, kivéve persze a vérzést,meg a nagyon erős fájdalmat. Az elején nekem is tágult minden, fájt a csípőm is, a mellem is, a hasam is szurkált, de ezek nem problémák. Ettől függetlenül én 6+4 hetesen voltam először orvosnál, akkor már volt szívhang. Azelőtt nem érdemes menni, ha nincs panasz. 10 hetet viszont én sem bírtam volna kivárni. Milyen orvos ez? Sztk?
6/10 anonim válasza:
Normális a has fájás ha nem elviselhetetlen illetve ha nincs vérzés.
Szerintem 2 hét múlva menj ha van lehetőséged, akkor már látni szivhangot is
7/10 anonim válasza:
Normális. Magnézium, terhesvitamin.
8/10 A kérdező kommentje:
Sztk. Nem szeretnék dokit fogadni most, mivel már van 2 gyermekem, császár metszés lett mint a kettő, mind a kettőnél volt fogadott orvos,de nem érzem azt hogy megért volna annyi pénzt. Ez már biztos császár lesz. Ha rendes lesz adok neki 20-30 ezret császár után, de egyébként nem tervezem hogy fogadok.Nem nyújtottak többet az előző szüléseknel séma fogadott dokik,mint akinek nem volt.
2019. máj. 24. 14:12
9/10 Fiatallányka válasza:
Szerintem szedj magnéziumot a görcsökre.
A 10. hetet én is sokallom, ha van rá mód áldozz inkább egy magándokira 2 hét múlva.
Boldog babavárást! ☺️
10/10 anonim válasza:
Attól még járhatsz magán rendelésre, nem kell felfogadnod az orvost. Szülésznőt fogadni amúgy is jobban megéri. Nekem programozott császár volt (mivek az előző kettő fogadott orvossal nekem is császár lett, a mai napig úgy gondolom, hogy nem lett volna szükséges, a doki erőltette. Ezután a harmadiknál magánba jártam, de csak fogadott szülésznőm volt, legjobb szülésem ez lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!