Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pimafucin kúpot ha használtok,...

Pimafucin kúpot ha használtok, nálatok is jön ki reggel vissza?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg addigra feloldódik , legalábbis egy éjszaka alatt a megfelelő hatóanyagnak ki kellene oldódnia belőle. CSak a felesleg jön vissza, de ha egyben kijön az egész , akkor mást kellene használni,ezt beszéld meg a dokival.
2008. nov. 12. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, én hat napig használtam a huszas hetek végén és én is ezt tapasztaltam. Nem egyben jött vissza persze, hanem feloldódott és habos-nyúlós formát öltött, nagyon "gusztusos" volt. Főleg azt imádtam, ha nem is a reggeli első pisilésnél szabadultam meg tőle, hanem megvárta, amíg felöltözöm és elhagyom a lakást, mert ekkor szaladhattam is vissza tisztálkodni.

Szerintem ez teljesen normális dolog és tényleg csak a felesleg jön ki, ettől függetlenül még ugyanúgy hat.

2008. nov. 12. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos igen, a maradék visszafolyik :(

Én amikor reggel keltem, kb dél körül jött ki az egész. Addig meg kellett 2-3 tisztasági betét is :( de volt, hogy a bugyim is olyan lett...

2008. nov. 12. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én többször is használtam a Pimafucint és nekem is kifolyt a feloldódott kúp. De volt, hogy kb. a fele egyben is kijött. Lényeg, hogy jó mélyen kell feltenni és akkor biztos kioldódik rendesen, de másnap akkor is tisztasági betétek tömkelegét kell használni. :( De amúgy nekem nagyon bevált. Minden jót!
2008. nov. 12. 11:26
 5/5 anonim válasza:
100%
Igen, szerintem ez teljesen normális. Másnap délelőtt tegyél fel tisztasági betétet, amit egyszer-kétszer cserélj. Ennyi. :)
2008. dec. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!