Hány hetes kortól lehet 3D és 4D, élvezhető minőségű uh-ot csináltatni?
És minden lepontozótól függetlenül én nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Sok boldogságot mindenkinek!
Ezt mindenki maga döntöni el, hogy mikor és hányszor megy 4D uh-ra.
Ill. kinek mennyire engedi a pénztárcája.
Mi 15 hetesen voltunk és nagyon jó minőségü felvételt ill. képeket kaptunk róla.
És már a nemét is megtudták mondani. A uh-t csináló hölgy azt mondta ilyenkor még a baba teljes egészében ráfér a képernyőre, ami később nem igy lesz. 25 hetesen megyünk másodjára.
Jaj,már megint ez a "lepontoztak-hülyeség!" Én is írtam neked választ és remélem hasznosnak találtad....!Ne haragudj,hogy itt reagálok erre,de már agyamra megy ez a pontozásos dolog,tényleg!Ennyire érdekes,fontos hogy ki mennyire ad 100%-os hasznos válaszokat?!Miért foglalkoztok/nak ezzel...nem értem.A magam részéről mindig próbálok úgy választ adni,hogy segíthessek és ez lenne a lényeg!Valaki kedvelt szórakozása ez a lepontozósdi,néhányan meg áldozatául esnek a játéknak...
Egyébként aki figyelmesen elolvassa a válaszokat,láthatja hogy mind hasznos a kérdező kismama számára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!