Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes kortól lehet 3D és...

Hány hetes kortól lehet 3D és 4D, élvezhető minőségű uh-ot csináltatni?

Figyelt kérdés
Az élvezhetőt úgy értem, hogy már látszódjon a képen minden, aminek kell.
2008. nov. 12. 08:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
5. és utolsó válaszolónak: én mindenkit felpontoztam, és most jöttem vissza és látom, hogy valaki meg lepontozta a válaszokat. Már sokszor tapasztaltam ilyet és egyszerűen nem értem, hogy mi értelme? Valaki direkt ezen szórakozik? Csak akkor meg azt nem értem, hogy minek jön ide?? Ha nem tetszik a kérdés, nem kell elolvasni és kommentálni! Tényleg el tudja venni a kedvét az embernek! Nem azért jövünk ide és teszünk fel illetve válaszolunk meg kérdéseket, hogy azt más (akinek esetleg más a véleménye, de azt nem írja le, csak lepontoz) ilyen formában lehúzza!
2008. nov. 12. 10:23
 12/15 A kérdező kommentje:

És minden lepontozótól függetlenül én nagyon köszönöm a válaszaitokat!

Sok boldogságot mindenkinek!

2008. nov. 12. 10:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenki maga döntöni el, hogy mikor és hányszor megy 4D uh-ra.

Ill. kinek mennyire engedi a pénztárcája.

Mi 15 hetesen voltunk és nagyon jó minőségü felvételt ill. képeket kaptunk róla.

És már a nemét is megtudták mondani. A uh-t csináló hölgy azt mondta ilyenkor még a baba teljes egészében ráfér a képernyőre, ami később nem igy lesz. 25 hetesen megyünk másodjára.

2008. nov. 12. 11:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Hihi, én meg a 6.válaszoló voltam és szerintem nem volt baj a válaszommal, kedves igyekeztem lenni, mégis lepontozták:-(((((Nem értem, zavart valakit????
2008. nov. 12. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:
57%

Jaj,már megint ez a "lepontoztak-hülyeség!" Én is írtam neked választ és remélem hasznosnak találtad....!Ne haragudj,hogy itt reagálok erre,de már agyamra megy ez a pontozásos dolog,tényleg!Ennyire érdekes,fontos hogy ki mennyire ad 100%-os hasznos válaszokat?!Miért foglalkoztok/nak ezzel...nem értem.A magam részéről mindig próbálok úgy választ adni,hogy segíthessek és ez lenne a lényeg!Valaki kedvelt szórakozása ez a lepontozósdi,néhányan meg áldozatául esnek a játéknak...

Egyébként aki figyelmesen elolvassa a válaszokat,láthatja hogy mind hasznos a kérdező kismama számára....

2008. nov. 12. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!