Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes kortól lehet 3D és...

Hány hetes kortól lehet 3D és 4D, élvezhető minőségű uh-ot csináltatni?

Figyelt kérdés
Az élvezhetőt úgy értem, hogy már látszódjon a képen minden, aminek kell.
2008. nov. 12. 08:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Én 26 hetesen voltam. Azt mondják, hogy 25-30 hét között kell elmenni, mert akkor látszik a legjobban. A 25 hét előtt még túl kicsi lenne, a 30 hét után pedig már elég nagy és nem lenne jó a felvétel.
2008. nov. 12. 08:21
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
A legideálisabb a 28 hét, akkor már mindenük szépen látszik.
2008. nov. 12. 08:21
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Mi a 20. héten csináltattuk, de még csak 375 gramm volt és nagyon soványka , nem is volt még túl aktív, így mivel épp elbújt nem lehetett annyiféle képpen felvenni.

Azt mondta a doki , hogy a 26-32 hét közt érdemes, mert akkor aktívak és nagyobbak is. Mi betegségszűrés miatt kellett, hogy megcsináltassuk,ezért ilyen korán voltunk, de szívesen mentem volna később mégegyszer, de már megvárjukamíg igaziból látjuk.

Szerintem a 30. hét körül menj, amikor éerzed, hogy eléggé aktív.Jó mozit!

2008. nov. 12. 08:23
 4/15 A kérdező kommentje:

Óóóó, akkor még bőven ráérek, 12 hetes vagyok :), és kezdő, első babás :)

Nagyon köszönöm a válaszokat!

2008. nov. 12. 08:23
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Szia!Szerintem mindegy,hogy mikor mentek,mert fantasztikus lesz látni a kicsit a pocakodban!!! :) A korábbi időpontban még majdnem mindenét láthatod "együtt" ,ha később mentek akkor pedig az arcocskájára lehet koncentrálni!Üdv
2008. nov. 12. 08:28
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

mi 18 hét 6 naposan voltunk és fantasztikus volt. A mi kisfiunk nagyon aktívan mozgolódott, produkálta magát. Hát igen, soványka volt, de legalább egyben látszódott a baba!!

a barátnőm volt 30 hetesen és csak részletekben tudták nézni a babát. 20-25 hétig javasolta az én dokim, hogy még aránylag egyben látszódjon. De ha később mész, akkor meg jobban látszik a kis arca példáúl.

jó babamozizást!

6 hós kisifú anyukája

2008. nov. 12. 08:32
 7/15 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Én 12 hetesen voltam először, ami nagy élmény volt, mert már megvolt a kis lába, keze, az arca még nem igazán volt kivehető, de összeségében nagyon megható kis dvd-t kaptunk. A 21.héten valóban rosszabb volt mert ott már nem is fért bele a képbe egyben (ami a 12.héten szintén jó,hogy egészben látni.-))és kis csonti volt szegénykém, szóval kissé még sokkoló is volt. Most készülünk a 3.ra (ami egyben az utolsó is nekünk) a 30.héten (jövő hét)

Szóval ha úgy gondolod, akkor jó élmény ilyenkor is!

Mineden jót Nektek!

2008. nov. 12. 08:32
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Mi kétszer voltunk, a 17. és a 26. héten.

A 17. heti volt a nagyobb élmény, mert valóban jobban belefért a képbe, sokkal egyértelműbb volt hogy mit látunk, mint a 26. hetin. Ha viszont az arcára szeretnél inkább koncentrálni, akkor a későbbi a jobb. A 26 hetesen szép kis babaarca volt, ami a 17 hetesről nem mondható el.

2008. nov. 12. 08:41
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Mi 29 hetesen voltunk, mi csak egyszer szerettünk volna 4d-sre menni, mert sajnos volt problémánk a terhesség első felében és elég gyakran nézegették akkor sima 2d-sen a babót.

Ha csak egyszer tervezitek, akkor szerintem megéri kivárni ezt a kort.

Ekkor már duci volt a baba, tulajdonképpen olyan arcocskát láttunk, mint egy újszülöttnél, a vonásait is nagyon szépen ki lehetett venni, már akkor látszott, hogy a férjemre hasonlít. A kezei, a karocskája pedig már akkor fodros volt, nekem nagyon-nagyon tetszett. Ezenkívül az is jó volt, hogy ekkor már minden szervét alaposan meg tudták nézni, hogy megfelelően beindultak-e, úgy működik-e, ahogy kell, engem tehát ez a része is nagyon megnyugtatott, nem csak a mozizás.

2008. nov. 12. 08:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
5. válaszoló vagyok és nem értem, hogy mi a fr....nak kell lepontozni a válaszomat????????????más is írta ezt.... mondjuk az is le van ahogy látom... akkor minek írjunk???
2008. nov. 12. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!