Gyermekágyas időszakra használtatok bugyipelenkát? Jessa-t használta valaki?
Ezt néztem, ebből 2 fajta van. Nem tudom hogy van ez,abban a 6órában cserélik alattam? :S (nem ciki pelusban?)
Utána felállás után gondolom már én csinálom.
Nem tudom melyik praktikusabb.
Ezeknél derékméretezés van, de szülés után lejebb megy a pocak hogy válasszak?
Milyen 6 órában??
2 órával szülés után felállítottak (igaz, első szülésnél össze is estem és utána még 24 óra fekvés várt rám, másodiknál viszont onnantól jöttem-mentem). Addig viszont (sikeres felállásig) az általuk adott betét volt alattam + alátét.
Onnan hogy önálló vagy, természetesen a bugyis verzió a jó (addig meg gondoskodnak mindenhol rólad).
Ohh köszi!! Akkor a ragasztósat hanyagolom. Egyébként nagyon látszik ruha alatt?(vigyek tunikát)
Én most 85 vagyok,lehet veszek L-eset,csak nem nagy és nem folyik ki.
Azért írtam a 6 órát mert akit császároznak ott úgy tudom nem emelgetheti a fejét,bár epinél is. Még nem szültem ezért vagyok ilyen buzgó :)
Én ilyet vettem: [link]
A 34. hétben vagyok, úgyhogy még tesztelésre vár, de nagyon sok jót olvastam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!