Ti elmennétek 36 hetesen?
Te tudod, te érzed. Hogy bírja a hangos zenét? Volt már ebben tapasztalata?
Mi lagzin voltunk, nem aludtunk ott, kb csak ücsörögtem. Vegyes érzelmeim voltak. Jo volt kimozdulni, de bűntudatom is volt, illetve olyan nagyon nem élveztem, hiszen fárasztó volt és pisilni járkáltam 59szer. Utólag: talán nem kellett volna elmennem, annyira nem érte meg.
De ha te baromi jol tudod magad érezni, akkot menj és készítsd össze a csomagod, komolyan. Bármi lehet. Vigyázz magatokra!
"Van hasonló tapasztalatotok?"
Ebben semmit ne támaszkodj "tapasztalatokra"!! Ez nem olyan egzakt, mint pl. egy mosópor, hogy ha valakinek kiszedte a fűfoltot akkor Neked is kiszedi. Csak gondolj bele: sokan szülnek 36 hetesen is, spontán. De ugyanígy 37, 38 vagy 39 hetesen is. Mit számít ez rád nézve? Ha most azt írná valaki hogy "én voltam koncerten 36 hetesen és nem volt semmi" akkor úgy vennéd hogy huh de jó akkor neked se lesz? Na nee.
Én nem mennék már.
Én is elmennék... akár Tankcsapdára is, feltéve, ha eddig minden simán ment, abszolút panaszmentes volt a terhesség.
Pakkod legyen a csomagtartóban, hogy ha menni kell, tudjatok azonnal indulni.
Amúgy jó szórakozást!
Én mennék. Főleg első szülésnél ritka a villámszülés, 1,5 óra út egyáltalán nem sok.. kórházi táska azért legyen a csomagtartóban. Másrészt attól, hogy nem lenne koraszülött és bármikor szülhetsz, simán 41 hetes korig is bent maradhat, ezért én nem maradnék várostáblán belül 1 hónapig... vagyis nem is maradtam, anyósomék 1 órára vannak tőlünk, még 39 hetesen is mentünk. Külföldre már biztos nem mennék de ez nem olyan hatalmas távolság... bár első szülésemnél az első fájástól görögországból is hazaértünk volna, 24 órás vajúdás volt (39+5 hetesen)
Amúgy jelzi az a gyerek, ha nem tetszik a ricsaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!