Terhességi csíkok megelőzésére tudtok ajánlani valamit?
Nincs ilyen. A hízási csíkok a rövid időn belüli hirtelen meghízáskor következnek be, és egy terhesség jóval gyorsabb lefolyású mint egy "sima" hízás, így a test nem tud alkalmazkodni hozzá. A bőr így megnyúlik, elszakad és csíkok maradnak utána.
A hízási csíknak pedig az a megelőzése, ha nem hízol. Mivel a terhességnél ez kizárt, így nincs módszere.
Genetika...
De Sok sok folyadekot igyál az nem árthat
Ha mindképp akarod kenni sokan a weledára esküsznek, de valakinek (mivel genetika) így is lettek csíkjai...
Ha lesz, akkor sincs semmi baj. Egy idő után elhalvanyodik majd... Nem leszel de több se kevesebb.. Vagyis több leszel.. Életed értelmével. Így ha lesz is csíkod gondolj büszkeséggel rá. Ha a strandon látják büszke vagyok rá! Anya vagyok! És büszke vagyok ra!
1-es 😂😂
Genetika+taplalkozas. A sok hizas eleve noveli az eselyt, illetve a hozzaadott cukor es feher liszt tartalmu elelmiszerek fogyasztasa is, ezek a vizesedes eselyet is novelik egyebkent, celszeru elhagyni varandossag alatt. En kentem magam weledas kismamaolajjal, egy rakas ruhat kidobhattam utana, mert bebudosodtek, masodjara kremet fogok hasznalni. Elso alkalommal csak hasra hiztam, oda sem sokat, a 39. heten lett szules elott par nappal 3 csikom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!