Átlagos testalkatú kismamák! Ti hányadik hétig, vagy hónapig tudtátok felvenni első babánál az ünneplőruhátokat, szoknyát, bluzt, pólót, blézert, terhesség előtti ruhákat?

Nagy átlagban a nem nyúlós nadrágokat azért lecserélik a kismamák, nem azért mert nem férnek bele, csupán kényelmetlen 😁 13 kg lett a vége 4kg-os babával, és minden cuccom rámjött, mégis leggingset hordtam meg egy két kismama nacit. Alapból túlsúlyom is volt 90kg voltam. Kb 16. hétig bírtam elviselni a sima nacikat.
Átlagos csinos testalkatu kismama barátnőim is csak nadrágot váltottak.

14-28
Változó. Volt nadrág, ami már elég korán kényelmetlen volt kb 14-16 hetesen pedig hasamon se láttam még, hogy nőne.
28 hetes korig elég kicsi volt a hasam és amúgy se hordok szűk vagy rövid felsőket így addig általában jók voltak.
Egyrészes ruhák pedig teljesen fazonfüggő. Volt amit félidő után nem vettem fel, másikat 36 hetesen is hordtam.

38-40es méret voltam/vagyok alapbol.
Tavaly júli 28.án teszteltem pozit, augusztus 18án volt barátnőmék esküvője, koszorúslány voltam. A ruha már júniusban megvolt, pont jó volt. Az esküvő elött 3 héttel át kellett varratnom, mert nem tudam becipzárazni. Szeptember 15én mentünk esküvőre, oda új ruhát kellett vennem, mert a bluzaim nem jöttek rám 🤷♀️
Aztán nem is vizesedtem, szülni +8kgval mentem. Én az elején iszonyat puffadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!