Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átlagos testalkatú kismamák!...

Átlagos testalkatú kismamák! Ti hányadik hétig, vagy hónapig tudtátok felvenni első babánál az ünneplőruhátokat, szoknyát, bluzt, pólót, blézert, terhesség előtti ruhákat?

Figyelt kérdés
2019. máj. 20. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én a nadrágokat kb már a 8. Héttől nagyon kényelmetlennek tálaltam. Nem azért mert híztam. Az első trimeszterben összesen egy kg-t híztam. Csak érzékeny volt nagyon a hasam. A gumis derekúakat meg most is tudom hordani a 28. Héten ha letolom a pocak alá a derekukat. De vettem terhes gatyákat és az sokkal jobb nekem. A felsőim most a 28. Héten kezdenek rövidek lenni. Kificcen alul a pocak ha nagyobbat mozdulok. De a hosszított felsok meg mindig jók. Bebújós kardigánok, blézerrel is jók. Nyilván nem tudom összehúzni őket. Összességében csak mellben és hasban híztam máshol nem úh minden ram jön. Még.
2019. okt. 27. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:
13 hetesek vagyunk, minden cuccom ugyanaz amit előtte is hordtam, nacik - felsők minden. Mar mindenki kismama ruhat nezeget nekem és elmondom nekik, hogy köszönöm nem kell, jelenleg nincs rájuk szükségem. És akkor megkapom, hogy miért nem látszik még semmi bezzeg nekik már ilyenkor a kismamaruha kellett 😀 170 cm vagyok 67 ről indultam,most 70 vagyok, de igazából nem nőttem sehol, inkább csak a víz.
2019. dec. 25. 16:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagy átlagban a nem nyúlós nadrágokat azért lecserélik a kismamák, nem azért mert nem férnek bele, csupán kényelmetlen 😁 13 kg lett a vége 4kg-os babával, és minden cuccom rámjött, mégis leggingset hordtam meg egy két kismama nacit. Alapból túlsúlyom is volt 90kg voltam. Kb 16. hétig bírtam elviselni a sima nacikat.

Átlagos csinos testalkatu kismama barátnőim is csak nadrágot váltottak.

2019. dec. 26. 20:22
 14/15 anonim ***** válasza:

14-28

Változó. Volt nadrág, ami már elég korán kényelmetlen volt kb 14-16 hetesen pedig hasamon se láttam még, hogy nőne.

28 hetes korig elég kicsi volt a hasam és amúgy se hordok szűk vagy rövid felsőket így addig általában jók voltak.

Egyrészes ruhák pedig teljesen fazonfüggő. Volt amit félidő után nem vettem fel, másikat 36 hetesen is hordtam.

2020. szept. 26. 23:44
 15/15 anonim ***** válasza:

38-40es méret voltam/vagyok alapbol.

Tavaly júli 28.án teszteltem pozit, augusztus 18án volt barátnőmék esküvője, koszorúslány voltam. A ruha már júniusban megvolt, pont jó volt. Az esküvő elött 3 héttel át kellett varratnom, mert nem tudam becipzárazni. Szeptember 15én mentünk esküvőre, oda új ruhát kellett vennem, mert a bluzaim nem jöttek rám 🤷‍♀️

Aztán nem is vizesedtem, szülni +8kgval mentem. Én az elején iszonyat puffadtam.

2020. szept. 27. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!