Egy kismama, meddig dolgozhat középiskolába, vagy vendéglátásba?
Figyelt kérdés
2019. máj. 19. 08:44
2/6 anonim válasza:
Szia! Ameddig bírja szerintem is, de attól is függ, hogy milyen feladatkörre van beosztva a kismama.
3/6 anonim válasza:
39 hetesen még dolgoztam pultosként. Mondjuk nekem egyrészt semmi bajom nem volt, másrészt miután apuka lelépett a terhesség alatt nem is engedhettem volna még magamnak azt a luxust, hogy ne dolgozzak
4/6 anonim válasza:
En tegnapig dolgoztam jelenleg 30hkm vagyok.
Dolgoztam pultban es felszolgalokent is. Ha sokat alltam egyhelyben vizesedtem igy mentem palyara.ha faradt voltam pult.
Bar nekem a ferjem dolgozik nem akartam eltunyulni es most is csak azert hagytam ott mert mar a babacuccokat kell megvenni :D
Plusz ne felejtsem el hogy a napi 12000.forint melle jo volt a jatt(mindenki maganak dolgozott)
Volt olyan hogy napi 60000 ft jattom volt :))) edes kismama dolgozik hat adtak jattot bőven. Fonok nem.hitte el. A lenyeg: dolgozz ameddig birod es ennyi.
30hkm
5/6 anonim válasza:
Általános iskolában dolgoztam 21.hétig. Jöttek a megfázásos időszakok, nem akartam tovább, féltettem a pocaklakóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!