Irnátok véleményeket erről a babakocsiról?
Különleges, igaz nem ismerem. Tetszik, egyébként!
A fekete-fehér nagyon elegáns, de azok tetszenek nagyon, ami egyszín, és mintás anyaggal van dekorálva!
Boldog babavárást! :-)
Szia!
Én nagyon hasonlót találtam, és ilyet tervezek venni.
Szerintem szép, kényelmes és praktikus!
Én is egyet értek avval hogy hordozóban sétáltatni a babát nem jó, de ha rövid időre használjuk csak (pl kocsiból ki és vásárlás- majd kocsival haza-)arra nagyon jó!
nagyon jónak tűnik.Én is úgy vagyok vele, hogy legyen jó masszív, nálunk se valami jók az utak...
Amúgy ezt kint vennéd meg, vagy kintről rendelnéd?Vagy itthon is lehet kapni?Mennyibe kerül?
Ja és én vagyok az a kérdező, akinek a kérdését belinkelte az egyik válaszoló.És még Lulókától kérdeztem ott valamit, szóval ha nem nagy gond, akkor remélem válaszol:)
Hát rákerestem német oldalakon. mi németországban élünk és nem rég rendeltük meg a babakocsit, gondoltam rákeresek. Ami nekem elsöre fura. nincs márka írva. semmi márka.
megpróbáltam az adatok alapján rákeresni de semmi. nem ír súlyt sem, ami szerintem nagyon fontos.
hasonlót vettünk keress rá. Teutonia márka Lambda típus. ez az egyik legjobb márka. ha ilyen kombi babakocsit veszel gondolnod kell arra hogy jó minöségü legyen, hogy ne kelljen egy év után kidobnod.
a kerekek nekünk is ilyen, mert itt nem kell rossz utakon menni de egyszerü a járdaszegélyen le fel menni.
mindenképpen ki kell próbálnotok mielött megveszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!