Mióta terhes vagyok, egyre több illat/szag zavar. Akinek volt hasonló meddig tartott? Van rá jó tipp esetleg, hogy legyen ennyire kellemetlen?
Ez a terhességgel jár így védekezik a szervezet, ha megszültél majd elmúlik.
Gondolj bele , ez mind azért van hogy védje a szervezet a babát, ha mondjuk lenne valahol egy gázszivárgás , a terhes nő egyből megérzi, és elmegy a helyről ezzel mentve a magzatot ( is ).
Sajnos ez ilyen. A világon semmit nem tehetsz, ha szerencséd van azok közé tartozol akiknek hamar elmúlik.
Én szerencsés voltam csak néhány hétig voltam érzékeny a szagokra. De akkor volt néhány dolog amitől teljesen kész voltam. Ilyen volt az összes hús, vagy hús alapú készítmény. Méterekről megéreztem ha valaki pl sonkát evett és már nyitottam is az ablakot, annyira zavart. De ahogy jött, úgy ment ez a kellemetlenség. Lett helyette csomó másik... 😆
Nekem is ez van, először az a szappan idegesített, ami régen a kedvencem volt. aztán a hús és a kávé. Szóval kb minden ami régen fontos volt :D
Addig örülj, amíg a férjed szagát nem érzed büdösnek, sok olyat hallottam, hogy egy kismama nem bírja elviselni a férjét a szobában, ez nagyon rossz lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!