Terhesség? Lehet ilyen? Vagy ez így van?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy terhességben (persze, az első felében) a venuszdomb és a has között nincs meg az a bemélyedes? Tudjatok miről beszélek...
Ha az nincs meg akkor terhes lehetek? Nem tudom hogy ezt így értitek e csak kiváncsi vagyok hogy ez így van vagy nem.
2019. máj. 8. 11:26
1/8 anonim válasza:
Akkor vagy terhes ha a teszt kimutatja, és elmarad a vérzésed.
2/8 anonim válasza:
Nekem ott soha nem volt bemélyedés, nem tudom, miröl beszélsz!
4/8 anonim válasza:
Nem értem.. nekem se terhesség alatt se alapjáraton nem volt semmi bemélyedés.. nem értem a kérdést
6/8 A kérdező kommentje:
Ahogy lefekszek az ágyra, a venuszdombom és a hasam között van egy kis bemelyedes. Valahol olvastam h ez eltűnik terhességben. És ez érdekel h ez így van e?
2019. máj. 8. 13:13
7/8 anonim válasza:
Szia! En tudom mirol beszelsz. Kb ott helyezkedik el a mehed, hugyholyagod. Nem tunik el. Nem igy mondanam. Inkabb csak tapintani tudsz ott egy... Gomb szeruseget. Puha. En nekem most pont ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!