Lehet, hogy a babát érzem?
Szia!
Én sem éreztem soha buborékolást, olvasgattam h mit kéne majd érezni... a lepkés hasonlattól egyenesen frászt kaptam.
17.héten éreztem a kislányomat először, 2x lüktető érzést egymás után, pici volt de egyből tudtam ő az,-ez az amit éreznem kell...(aztán mostmár közel 26hetesen úgy kell simogatni és lenyugtatni h ne rúgja szét a hólyagom😂😂😅) Biztosan érezni és tudni fogod mikor érzed őt.- hidd el! 😊
Mindenki másképp érzi. Ez lehet már a baba.
Nekem voltak ilyen mintha benyomásaim, de 18+1 volt az első biztos. Az olyan volt, mintha egy vödör pillangó lenne a pocakomban. Aztán egy-két nap után határozott rúgások/ütések jöttek, jönnek azóta is. :)
Nekem összetéveszthetetlenűl jelentkezett be 2 rúgással abban a pillanatban tudtam hogy ez Ő. Én is inkább idegrángásnak mondanám ezt a pillangó csikizős érzést nem éreztem. Inkább néha buborékokat mintha felfújták volna és kiakarna jönni :D
20 hkm
Szerintem meg mikor belfing van :D
15-ik azt éreztem, 18-on vált teljesen egyértelművé, h ő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!