A babát érzem? Érezhetem ilyen hamar?
Én az elsőt kb.18-20 között kezdtem érezni, a másodikat 13 hetesen, bár meglepő volt számomra is a dolog! A védőnő azt mondta ez teljesen rendben van. Aki tapasztaltabb, illetve nekem a méhem egy vetélés (ketten voltak) után gyógyulgstó hematóma miatt érzékenyebb lehetett, egyáltalán nem fura, hogyha hamarabb észreveszi :)
Most épp 21 hetes a fiatalember, és sokkal határozottabban érzem mikor mit csinál (ha nyugisabb és többet alszik, illetve nem rugdos vagy forog, hanem csak a kis kezecskéivel matat, azért van, hogy nem érzem, vagy bizonytalan vagyok benne, s ha ez 1-2 napot is tart, azért belém hozza a frászt), de 13 hetesen csak este elalvás előtt, a hátamon fekve csendben és nyugiban éreztem, vagy inkább csak sejtettem még, hogy bizony ő moccant meg. Munkatársnőmnek 3 gyerekkel ez fura volt, ő egyiket sem érezte 19 hétnél hamarabb, nem hitt nekem. Én viszont hiszek neked :) Miért is ne?
Lehet bizony.
Én a harmadikat éreztem ilyen korán. 12 hetes Uh-n a doki mondta, hogy neki ment az érzékelőnek is. (Hüvelyi volt még).
Az hozzá tartozik, hogy nagy és erős baba volt, és az életben is ilyen lett, nagy es izmos, és örökmozgó. (Most már 7 éves). Utána született egy negyedik is, de őt is később éreztem, csak a 16. héten először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!