Titkos terhesség?

Figyelt kérdés
Lehet olyan h úgynevezett “kriptikus” terhesség? Nem veszik észre a terhességet csak későn, mert az ultrahangon nem látszik, valami olyasmit mondott egy ismerősöm hogy hatul tapad meg a méhen, és hogy mellette van menstruacio is csak kevés. Meg a hcg sem mutatja ki mert lassan növekedik? Sose hallottam róla, és a neten sem találtam semmit. Hallottatok ti ilyesmiről?

2019. máj. 7. 21:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Én sem igazán értem az ilyet. A baba mozgását pl mivel magyarázza? Mert ok ha kövér akkor nem látszik H nő. Hízni sem feltétlen hízik. DE a görcsök és húzódások, amikor benyilal a méhében a fájdalom? Vagy amikor már konkrétan érezhető a baba mozgása? Ezek nem tűnnek fel?
2019. máj. 8. 08:06
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Olyan nincs, hogy az UH-n nem látszik egy 4-5 hónapos terhesség. Max olyan van, hogy nem derül ki, hogy kettő van, mert már nagy a terhesség, takarják egymást, nem tűnik fel a vizsgálónak, hogy nem csak egy, hanem kettő. De hogy egy magzatot ne lehessen észrevenni. Ez baromság.
2019. máj. 8. 10:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag lehetetlen hogy Uh közbe ne lássák.

Tegyük fel hogy van vérzés, nem nő a hasa, és esetleg az embriot se veszi észre az orvos 1-2 UH alatt, de a terhességnek más jelei is vannak. Pl a méh állapotáról már látja egy orvos ha valami történik, az elején látszódik pl szikhólyag, utána méhlepény, köldökzsinór, magzatvíz... ezek mint látszódnak egy UH alkalmával.

Arról nem is beszélve hogy ha tegyük fel a hasa nem nő (nekem pl 20 hetesen senki nem mondta volna hogy terhes vagyok, pedig vékony vagyok) de a magzatmozgások már érződtek, sőt szemmel láthatóak.

Azért egy biológia tankönyvet nem ártana kinyitni egyeseknek. Sajnalatos mennyire nincsenek tisztaban alap dolgokkal egyesek...

2019. máj. 8. 21:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan nagy a méhe, az már elég gyanura ad okot a dokinak, hogy terhes. De a magzat ráadásul mozog is, már 10 hetesen vidáman ficánkol.
2019. máj. 8. 21:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Állítom, hogy ez a te kérdésed volt! A másikat már jelentették! Fogd fel, hogy NEM vagy terhes. Ilyen NEM létezik!

2019. máj. 10. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Elmondanám, hogy nincs olyan hogy vérből nem kimutatható. Előbb kimutatja mint az uh. Alapesetben zéró a hcg szinted, a labor pedig már 0,02-t is ki tud mutatni.

Szóval ha az egyik Válaszoló által linkelt kérdés a tiéd akkor neked nem nőgyógyász kell hanem pszichológus, sajnálom.

2019. máj. 10. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy az ő kérdése az is, csak az alatt tagadja, hogy tudna itt erről, biztos majd itt is benyögi, hogy fogalma sincsen miről beszélünk. A saját nevében már nem mer kérdezni, ezért kitalál mindenféle baromságot, most itt a barátnőt, hogy ne oltsák egyből le, hogy mekkora kapitális ökörségeket kérdez. Pedig a kulcsszavak is ugyan azok (oké, ide HCG-t nem írt), ugyanaz a mondatszerkesztés, ugyanaz a lényeg, az íráskép, még arra sem ügyelt, hogy legalább a hogy-ot ne h-nak rövidítse mind a kettőben, de ha ezt sokan meg is teszik, csak a vak nem látja, hogy ugyanaz az elmeroggyant lány tette fel mind a kettőt, aki saját számításai szerint már most legalább 18 hetes terhes lenne. Itt már nem segít a pszichológus, ehhez már pszichiáter kell, azaz orvos. A tév-és kényszerképzeteket persze el lehet oszlatni szakember segítségével, de az ostobaság és butaság ellen nincs orvosság, sem terápia, ahogy a nehéz felfogás ellen sincsen...
2019. máj. 10. 13:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek utolsó. Már nem tudom sajnáljam e vagy totálisan akadjak ki, hogy ilyenek vannak. Szerintem szórakozik, nem hiszem el, hogy léteznek ennyire ostoba emberek. Hallod kérdező vegyél egy szívhangfigyelőt aztán keresd meg a baba szívhangját vele úgyis már 18 hetes vagy de elárulom: nem fogod megtalálni mert nem vagy terhes! Bár tuti a saját szívedet hallanád aztán magyaráznád, hogy a babáé volt 😀
2019. máj. 10. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!