Titkos terhesség?
Gyakorlatilag lehetetlen hogy Uh közbe ne lássák.
Tegyük fel hogy van vérzés, nem nő a hasa, és esetleg az embriot se veszi észre az orvos 1-2 UH alatt, de a terhességnek más jelei is vannak. Pl a méh állapotáról már látja egy orvos ha valami történik, az elején látszódik pl szikhólyag, utána méhlepény, köldökzsinór, magzatvíz... ezek mint látszódnak egy UH alkalmával.
Arról nem is beszélve hogy ha tegyük fel a hasa nem nő (nekem pl 20 hetesen senki nem mondta volna hogy terhes vagyok, pedig vékony vagyok) de a magzatmozgások már érződtek, sőt szemmel láthatóak.
Azért egy biológia tankönyvet nem ártana kinyitni egyeseknek. Sajnalatos mennyire nincsenek tisztaban alap dolgokkal egyesek...
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Állítom, hogy ez a te kérdésed volt! A másikat már jelentették! Fogd fel, hogy NEM vagy terhes. Ilyen NEM létezik!
Elmondanám, hogy nincs olyan hogy vérből nem kimutatható. Előbb kimutatja mint az uh. Alapesetben zéró a hcg szinted, a labor pedig már 0,02-t is ki tud mutatni.
Szóval ha az egyik Válaszoló által linkelt kérdés a tiéd akkor neked nem nőgyógyász kell hanem pszichológus, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!