Terhességi cukorterheles?
"Szuper embernek hiheted magad, de remélem az életben az ilyenek elkerülnek, bár sajnos sok az ilyen okoskodó, magát mindenki másnál jobbnak gondolo ember..."
Te gázabb vagy mint először gondoltam. Okoskodás hogy tanácsot ad egy olyan ember akinek van némi tapasztalata a témában amiben a kérdésed feltetted. Akkor mondd már meg minek kérdezel itt? Kérdezd azt aki szerinted kompetens és nem machinál a leleteiddel. Tipikusan olyan ember vagy, aki önigazolást keres hogy megnyugodhasson. Ha nem ezt kapja, fellázad. Akkor lennél elégedett ha azt írtam volna hogy: "Igazad van, ilyen nem is létezik. Valóban nagyon fura. Biztosan átvertek és csak divatból vagy poénból diétáztatnak. Lehet hogy összeesküvés áldozata lettél, vagy kísérleti alany." Íme a neked való válasz. Megnyugodhatsz.
Egyébként nem okoskodom és nem gondolom hogy jobb vagyok másoknál. De én legalább elfogadom amit a nálam okosabbak vagy tapasztaltabbak mondanak. És próbálok segíteni másoknak. Te ezt nem mondhatod el magadról. Te dolgod hogy mit csinálsz felelős felnőtt emberként.
Mindenesetre a jókívánságot komolyan gondoltam. További szép estét.
Köszi hogy aggódsz az egészségemért. Nyugodj meg, én teljesen nyugodt vagyok, a vérnyomásom jó és a cukrom is - mert azt csináltam amit mondtak :D
Étkezés utáni 1 órás értéknek 7 alatt kell lennie. A terhesség előrehaladtával súlyosbodhat az inzulinrezisztencia, ezért kell a szoros kontroll és a diéta. Nekem pl. a 30. és 36. hét környékén ugrált ki az evés utáni 1 órás értékem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!