Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukorterheles?

Terhességi cukorterheles?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Voltam cukorterhelesen és az éhgyomri 3.9 volt, a 120 perces 7,4. Egyből diétára fogtak. Ma hallottam, h annyira ne essek kétségbe, mert kicsit manipulálva van a vérvétel. Ami azért is érdekes, mert annyira rosszul voltam a cukor ivás után, hogy le kellett feküdnom, így a vérvételi nő ujjbegyből nézett értéket másfél óra után, és az 5,5 lett, a fél óra múlva 7,4 az létezne? Épp amikor le kellene már menni? 3. terhesség, eddig mindig vissza ment, most fura, hogy ugye éhgyomri 3,9 után másfél órával 5,5 és fél óra múlva 7,4. Szerintetek?
2019. máj. 6. 21:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Szuper embernek hiheted magad, de remélem az életben az ilyenek elkerülnek, bár sajnos sok az ilyen okoskodó, magát mindenki másnál jobbnak gondolo ember..."

Te gázabb vagy mint először gondoltam. Okoskodás hogy tanácsot ad egy olyan ember akinek van némi tapasztalata a témában amiben a kérdésed feltetted. Akkor mondd már meg minek kérdezel itt? Kérdezd azt aki szerinted kompetens és nem machinál a leleteiddel. Tipikusan olyan ember vagy, aki önigazolást keres hogy megnyugodhasson. Ha nem ezt kapja, fellázad. Akkor lennél elégedett ha azt írtam volna hogy: "Igazad van, ilyen nem is létezik. Valóban nagyon fura. Biztosan átvertek és csak divatból vagy poénból diétáztatnak. Lehet hogy összeesküvés áldozata lettél, vagy kísérleti alany." Íme a neked való válasz. Megnyugodhatsz.

Egyébként nem okoskodom és nem gondolom hogy jobb vagyok másoknál. De én legalább elfogadom amit a nálam okosabbak vagy tapasztaltabbak mondanak. És próbálok segíteni másoknak. Te ezt nem mondhatod el magadról. Te dolgod hogy mit csinálsz felelős felnőtt emberként.

Mindenesetre a jókívánságot komolyan gondoltam. További szép estét.

2019. máj. 8. 21:22
 22/30 A kérdező kommentje:
6 kor keltem, fél 8 ra a laborba voltam, de csak fél 9kor vették le, szerintem azért lett olyan alacsony az éhgyomri. Most vacsi után mértem 2 órával, 5.5 lett
2019. máj. 8. 21:44
 23/30 A kérdező kommentje:
21 es. Nem volt gondom azzal, hogy tanácsot adsz, a stílus ami számomra túlzás volt. Ha vissza olvasod tudni fogod. De nagyon nem érdekel! Szia
2019. máj. 8. 21:46
 24/30 anonim ***** válasza:
De. A tanácsokkal is gondod van mert nem értesz egyet így el sem fogadod. Pedig te jöttél ide segítségért, véleményért. De természetesen ez a te dolgod. A stílusod pedig nyilván maga után vonz is egy bizonyos stílust.
2019. máj. 8. 22:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Etkezes után egy órával kell terhesen mérni a cukrot, nem kettővel.
2019. máj. 8. 22:23
 26/30 A kérdező kommentje:
24es. Szerintem én normális stílusban írtam a kérdést! De tényleg állj le nyugodtan, magadat idegesíted. Még felmegy a vérnyomásod, meg a cukrod!
2019. máj. 9. 07:43
 27/30 A kérdező kommentje:
25 os. Tudom, csak kíváncsi voltam mennyi 2 óra múlva. Ma reggeli után 1 órával 5,9 lett. Az jó?
2019. máj. 9. 07:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Az jó, ha nem gyors ch-t ettél, mert akkor előbb van a cukorcsucs. Van facen egy terhességi cukorbetegség csoport, nagyon jó tanácsokkal, anyagokkal. Érdemes belépni.
2019. máj. 9. 10:50
 29/30 anonim ***** válasza:

Köszi hogy aggódsz az egészségemért. Nyugodj meg, én teljesen nyugodt vagyok, a vérnyomásom jó és a cukrom is - mert azt csináltam amit mondtak :D

Étkezés utáni 1 órás értéknek 7 alatt kell lennie. A terhesség előrehaladtával súlyosbodhat az inzulinrezisztencia, ezért kell a szoros kontroll és a diéta. Nekem pl. a 30. és 36. hét környékén ugrált ki az evés utáni 1 órás értékem.

2019. máj. 9. 20:58
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2019. máj. 11. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!