Szombaton teszteltem pozitivat. Előtte volt 2 vetélésem.
Most akkor veszélyeztett terhesnek számitok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szombaton teszteltem pozitivat. 5 hónap telt el az utolsó vetélésem óta, annak a vetélésnek az volt az oka, hogy a kicsi nem fejlödőtt tovább. Olvasgatam, hogy ezt a kezelő orvos dönti el, hogy veszélyeztett a terhesség vagy sem,de mégis teszek egy próbát, hátha valaki járt már hasonló cipőben és tud valami okosat mondani ezzel kapcsolatban. Annyit még jó tudni, hogy Angliában élünk a férjemmel és itt is máshogy gondolkoznak az orvosok mint otthon. pl. a vetélés után ők azt mondták, hogy elég 1 menzeszt várni és utána lehet is próbálkozni, otthon pedig az orvosok általában fél évet mondanak. köszönöm aki esetleg tudna segiteni nekem ebben a kérdésben :)
Ha nem fejlődött tovább, akkor felesleges feküdni. Ez előfordul, sajnálatos hogy nálad 2x egymás után :(
Nem kell semmit tenned, ez megakadályozhatatlan volt.
Minden jót és boldog babavárást :)
2019. máj. 6. 09:20
12/16 anonim válasza:
Nekem 3 vetelesem volt amibol az utolsot kellet muvileg befejezni es mindharom elso trimeszterben tortent es szinten leallt a fejlodesben. Az orvos nekem ez utan azt mondta, hogy ahogy pozitivat tesztelek rogton jellentkezek be orvoshoz akkor is ha nincs semmi gond(gorcsok, barnazas). Mert hivatalosan a kovetkezo terhessegem veszelyeztet terhessegnek fog szamitani annak ellenre is ha ezzel a terhessegel minden rendben van.
En is kulfoldon elek(Svajc) most 14 hetes vagyok es eddig minden rendben van. De mar 5+3 hetes voltam orvosnal es 6+3nal mar volt szivhang es surubben kell jarnom az orvoshoz mint mas terhes no.
2019. máj. 6. 10:31
13/16 anonim válasza:
Három vetéles után jöttek a kivizsgálások amikor kiderült mi a baj. Ha nem jön rá az orvosom akkor a ,,végtelenségig" folytathatódott volna. Valóban ha mindketten egészségesek vagytok akkor megmarad ha szeretne...de ha van betegség akkor a feje tetejére is állhat az ember lánya ha maradni szeretne a baba akkor is sajnos.
2019. máj. 6. 16:58
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadók. Köszönöm az eddigi válaszokat. Itt is úgy müködik Angliában, hogy a 3.dik vetélés után vizsgálnak ki teljes körüen. Addig azt mondják itt is, hogy az előző 2 terhesség sikertelen volt vagyis kicsit durvábban fejezik ki magukat ők szerencsétlennek nevezik. Azt mondja az orvos. hogy mivel mindkét vetélés a terhesség korai szakaszában szakadt meg illetve az utolsó óta eltelt 5hónap igy nem tartja indokoltnak, hogy az ágyhoz kössem magam. Munkahelyemen szerencsére nagyon megértőek, könnyitett munkát kaptam könyveket csomagolok és egyáltalán nem kell emelnem. reménykedünk benne, hogy most már minden rendben lesz, plusz még szedem a terhes vitamint is úgy hogy most már mindennek jól kell mennie. :) mindenkinek kivánom aki babavárás előtt áll illetve már benne van, annak nyugodt. boldog áldott állapotot kivánok. :) köszönöm még egyszer
2019. máj. 6. 20:41
15/16 anonim válasza:
10-es: Onnan veszem, hogy nekem fekvést javasolt a doki. A végén azt mondta, 10 Ft-ot nem adott volna azért, hogy a terhességem megmarad, és megmaradt.
2019. máj. 6. 20:47
16/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Hogy alakult? Remélem, jól vagytok! Nekem is volt két missed abom, most újra kismama vagyok és csak bizakodni tudok, hogy nem ismétlődik meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!