Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki így? Esetleg...

Volt valaki így? Esetleg hasonló helyzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19+5 hkm vagyok. 2 kötelező uh.-n voltam már, de a picurkám nem hajlandó megmutatni magát. Múlt heti uh.-n a lába közé húzta a köldökzsinort, így csak annyit mondott a szonográfus, hogy lány gyanús, de nem jelenti ki biztosra. Ezt mennyire lehet komolyan venni? Nem szeretném beleélni magam, mert én mindig kislányt akartam, és az első kettő fiú lett. Tudom, és én is úgy gondolom, hogy csak egészséges legyen, de azért örülnék.

Legközelebb 32 hetesen kell mennem uh.-ra, de az még messze van és vásárolni se tudok a picinek.

2019. máj. 4. 14:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9-es én sem mondtam hogy azt jelenti, csak leírtam nekem mit mondott az orvos....
2019. máj. 4. 16:34
 12/13 Fiatallányka ***** válasza:
100%

Minket is kicselezett a fiunk az elején és pár hét múlva elmentünk 4Dre.Ott tényleg olyan készségesek voltak, hogy megmondták hogy addig nem jövünk el míg meg nem tudjuk.

Így is lett ☺️

2019. máj. 4. 16:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem a szégyellőség miadt mondta az orvos, hogy lány gyanús, hanem mintha látott volna rá utaló jelet.
2019. máj. 5. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!