Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor mennyit híztam a...

Most akkor mennyit híztam a várandósság alatt?

Figyelt kérdés

A tesztelés napján 90 kg voltam, de az elején fogytam 5 kilót, így az első védőnői találkozáskor kevesebb került be a kiskönyvembe. Most így a végére 93 kg-nál tartok. Az induló súlyomhoz képest 3 kilóval vagyok több, de a kiskönyvem szerint 8 kilót szedtem fel eddig. Ti melyiket tekintenétek irányadónak? Nem bántott senki sem a 8 kg-ért sem, csak annyian kérdezik, hogy mennyit szedtem fel, és olyan hülyén hangzik, hogy hivatalosan 8-at, ténylegesen 3-at...

38hkm

2019. máj. 3. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell magyarázkodni senkinek. Ne bonyolìtsd tùl. 3 kg hìztál és kész. Max mondd ìgy: 3 kg hìztam összesen de az elején fogytam..
2019. máj. 3. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondj hármat, ha nem hivatalos helyen kérdezik akkor helytálló az. Amúgy a 8kg is kevés szerintem szóval ne érezd magad rosszul, első a baba ;)
2019. máj. 3. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
En ugy szoktam mondani, ha kerdezik, hogy 56-tal kezdtem, 66-tal mentem szulni, kozben fogytam az elso trimeszterben. A te sulyodhoz a 3 kilo egyaltalan nem keves, foleg igy, hogy fogytal is kozben eleg sokat. Nyugodtan mondhatod te is ugy, hogy 90-nel kezdted, 85-re figytal, es 93 vagy 38 hetesen.
2019. máj. 3. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy szerintem senkit sem érdekel ilyen részletességgel. Én például sosem értettem miért írják le a nők minden kérdés alá, hogy hány kilóval kezdték aztán mennyi volt aztán a szülés után mennyi volt majd rá egy hónapra. Senkit sem érdekel más testsúlya ilyen részletesen bocs. Annyit mondasz hogy hármat és kész. A többihez se közük se nem gondolom hogy érdekli őket ( beleértve a jelenlegi vagy a kiinduló testsúlyodat, senkire nem tartozik )
2019. máj. 3. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 69 voltam mikor terhes lettem az első védőnői találkozón 72 voltam azóta már 79,5. Én úgy szoktam mondani hogy az első védőnői mérésnél amin 10 hetes voltam akkor 72 kg
2019. máj. 3. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem is hinnétek, mennyi embernek az első kérdése, hogy mennyit híztam...gondolom azért, mivel eleve nem kis súlyról indultam...:)
2019. máj. 7. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!