Ha a hasam terhes hashoz hasonlit akkor a terhessegi teszt azt már kimutatná?
Menstruációddal mi a helyzet? Rendszeres, kimaradt már?!
Ha “terheshasad” van, akkor már nagyjából félidőben, vagy azontúl lennél.
Kimutatná a teszt. De nem lehet, hogy csak puffadva vagy? :D
Ismerjük ezeket a "pedig nem eszem sokat" elképzeléseket :D
Írd már le lécci, hogy mennyit eszel egy nap (üdítőket és étkezések közti "csak megkínáltak egy szelet tortával" nasikat is)
Ok. Pl a mai nap.
Reggel semmit nem ettem.. 1 órakkor ebédeltem most pl 2 db fasirtot ettem ( kic pici golyó nem nagy)meg 1 kenyeret és keumplit . Inni ásványvizet iszom mindig. És nemrég megettem kb 6 db háztartási kekszet. Ennyit ettem ma és a többi napokon sem zabàlok tehát nem eszek 2 pofára.
Gyengék a hasizmaid, ezért a hasad előre esik. Lehet, hogy valamelyik ételtől puffadsz is. Ha terhes lennél, több hónapja nem jött volna meg a menstruációd és valószínűleg más tüneteid is lennének.
Nem elég keveset enni. Próbálj egészségesen táplálkozni, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, és sportolni. Különösen jó, ha a mély hasizmaidat edzed, mert ezek tartják laposan a hasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!