Nektek meddig tartottak a kezdeti tünetek? Mellfájdalom, émelygés stb?
7 hetes vagyok és nekem minden "finomság" kijutott. Állandóan pisilek, fáradt vagyok és gyenge, puffadok, de a legrosszabb az, hogy egész nap émelygek és sokszor jön is a hányás és már kezd kikészíteni...próbáltam mindig keveset enni, az valamennyire bevállik, de néha annyira forog a gyomrom, hogy nem bírok enni semmit:( A másik meg a mellfájdalom, ez szinte az elejétől megvan és kezd nagyon idegesíteni, olyan vagyok miatta kb mint menstruáció előtt mikor szintén feszül.
Le vagyok most nagyon robbanva, dolgozni se tudok, mert rókázok minden számomra kellemetlen szagtól, meg gyenge vagyok....
70%os ezt minden egyes kérdés alá oda kell írni? Tök jó neked tényleg, de ez itt most egyáltalán nem releváns válasz.
Kérdező: nekem is a 6-7.heten kezdődött ugyanez, mint neked. Eleinte én is nagyon kivoltam, mert egyáltalán nem tudtam élvezni a terhességet. Most vagyok a 9. héten és javult a dolog. De nem azért, mert annyival kevesebb tünetem lenne, hanem mert hozzászoktam, hogy ez ezzel jár, már nem terhel meg annyira lelkileg sem. Ugyanúgy hányok stb, néha pár óráig jól vagyok, mámor gyorsan elintézek pár dolgot, ami után azt érzem igenis emebr vagyok még :) aztán kezdődik elölről. Nem tudom mikor lesz vége, mert mint írtam, még tart, de az első héten én is azt éreztem, hogy hogyan lehet ezt egyáltalán kibírni, ezt az állandó betegség érzetet, és láss csodát, akklimatizálódtam. Már tudok pozitívan hozzáállni. Remélem neked is ez lesz, tarts ki, hiszen egy jó cél érdekében teszed ;)
Első terhességnél olyan 11-12 hétig volt hányingerem, gyomorégésem. De hányni nem hánytam szerencsére
Most 6 hetes vagyok es eddig semmi tünetem nincs, gyakorlatilag mintha nem is várnék babát. Aztán lehet hogy hirtelen jön majd pár hét múlva :)
11-12. hétig, most már sokkal jobb :)
14+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!