Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség esetén ez normális?...

Manna2007 kérdése:

Terhesség esetén ez normális? Tegnap a 15 dpo-n reggel a hőm 36.4-re esett este vérezgettem, ma reggel visszaugrott 36.6-ra es verezgetek szintén. A fertility a cl-t 36. 06-ra tette. Holnap reggelre van időpontom az orvoshoz.

Figyelt kérdés

Tesztelni nem teszteltem,meg akartam várni a nemvárt napját,de a tüneteim egyértelműek voltak,kivéve a mellfeszülést,ami ma reggelre enyhén de jelentkezett(sosem feszül a mellem menses alatt).

Mivel unnepnap van és nem készültem teszttel igy nem tudtam reggel ellőni.Járt már valaki így?Lehetek babás?

Becsatolnám a hőmet de nem tudom hogy kell.

2019. máj. 1. 07:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem 37-re ugrott a hőm mikor terhes lettem és fent is maradt.Nem ugrált föl-le.Az volt az első hőmérős hónapom.
2019. máj. 1. 10:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy "egyértelmű terhestünet" . Ugyanis koraterhesen és menzesz előtt simán teljesen ugyanazokat érezhetik a nők, ennek is megvan a biológiai oka.

Az meg hogy egyszer csak olyan a menzesz hogy nem elönt a vér, bármikor lehetséges, nem robot vagy. Engem kb. 32 éves koromig szintén mindig hirtelen elöntött, aztán egyszercsak pecsételéssel jött meg. Aztán a következő megint elöntött. Aztan azóta néhányszor még pecsételés jött.

2019. máj. 1. 10:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Sajnos korai vetélés volt,a hcg szintem igen alacsony volt már reggel,az uh-n is kimutathato volt.

:(

Hétfőn még vissza kell mennem még egy uh-ra,de a dokim szerint szépen ki fog ürülni.

2019. máj. 2. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!