Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 99-es pulzusom van már reggel,...

99-es pulzusom van már reggel, ami a nap folyamán csak mégtöbb lesz. Ez normális?

Figyelt kérdés
Rengeteget fáj a fejem,szédülök és fulladok is sokszor. Lehet összefüggés köztük?
2018. júl. 31. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
A 100 körüli pulzus normális terhesen, de nem kéne rosszullétet okoznia. Mindenképp menj el háziorvoshoz a napokban! Lehet vérnyomás gond is, vérszegénység (fulladás miatt gondolom). Lásson orvos mihamarabb.
2018. júl. 31. 09:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam háziorvosnál,aki a nőgyógyászhoz küldött,de hozzá csak 3hét múlva kell mennen.
2018. júl. 31. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az előző terhességemnél volt ez. Alacsony vérnyomás (szédülés) magas pulzus. Nem igényelt kezelést de kellemetlen volt. A háziorvos és a nőgyógyász is remdszeresen kontroll alatt tartott azért. A végére a szédülés megszűnt, mert magasabb lett a vérnyomásom és vizesedtem, akkor sokkal jobban aggódott a nőgyógyász.
2018. júl. 31. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezer százalék, h nem várnék 3hetet. De ha mindegy, milesz, akkor várj addig.

Én az orvosnál ülnék már

2018. júl. 31. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért ne dramatizáljuk túl, látta a háziorvos, nem kell beülni ezzel a sürgősségire.

Ha komoly baj lenne nem engedi el csak úgy, hogy majd menjen el a nőgyógyászhoz. De 3 hetet én sem várnék, mimimum felhívnám a dokimat, hogy mi a helyzet.

2018. júl. 31. 12:41
 6/6 Milagros ***** válasza:
38 hetes vagyok. Hosszu hetek ota alacsony a vernyomasom, a pulzusom viszont nagyon magas. En is szoktam roszul lenni emiatt. Vtam orvosnal ez "normalis"terhesen,olvass utanna nyugodtan es megnyugszol. Igy segit a szervezet neked a baba miatt. Tenyleg olvass utanna! Es nyugi nincs semmi baj.. en olyankor probalok aludni 1 v 2 orat es aztan jobb lesz. Igyal sokat!!!
2018. júl. 31. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!