Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes kismama vagyok és...

24 hetes kismama vagyok és Family pound lefolyótisztító pálcikát használtam, árthat? Kicsit túl lőttem a mennyiséggel

Figyelt kérdés
Family pound lefolyótisztító pálcikát használtam, a leírás 1 et ír, de annyira eldugult, hogy raktam bele 3,5 et. Bele se gondoltam, hogy ártalmas lehet. 24 hetes kismama vagyok. Olyan furán érzem magam, de lehet, hogy sokat álltam délelőtt, meg már bebeszelem. Okozhat ez bajt? Amúgy neten annyi van róla, hogy környezetbarát.
2019. ápr. 28. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy elszopogattad, vagy rendeltetésszerüen használtad. Ugyan mégis mi bajod lehetne?
2019. ápr. 28. 12:42
 2/3 A kérdező kommentje:
De félek, hogy a gőze ami feljon azt beszippantottam
2019. ápr. 28. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Domestossal mostam frl terhesen, amikor a nagyot vartam, akkor meg hypoval. 6 eves koszoni szepen jol van. Tudod mennyi szart beszivsz, ha vegigmesz egy forgalmas utcan? Szoval higgadj le, semmi bajod nem lesz

Max, ha elszopogatod.

2019. ápr. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!