Bakteriális fertőzés vagy gomba?
38 hetes terhes vagyok es sikeresen össze szedtem valami nemi vackot.
Voltam dokinal, de o csak az elmondasaim alapján azt mondta hogy gomba, es adott ra krémet. Na en használtam is ezt a krémet, de semmit nem használ, igy elbizonytalanodtam hogy lehet nem is gomba, hanem baci.
Tünetek: viszketes,szagtalan sárga folyas, mára mar ego pirossag is.
Ezek a tünetek melyikre jellemzőek inkább?
Ez akármilyen kórokozó lehet. Vissza kell menni orvoshoz és ragaszkodni a tenyésztéses vizsgálathoz és nem szabad hasra ütés alapján kezelő orvoshoz menni.
Arról nem beszélve, hogy egy orvosnak kéne a legjobban tudni, hogy a fertőzés a hüvelyben van, arra külsőleg alkalmazott krém nem használ, csak a külső fertőzést kezeli, belsőleg nem. Neked vagy szájon át szedhető gyógyszerre, vagy valamilyen kúpra van szükséged, de hogy konkrétan melyikre, arra nyilván a tenyésztéses vizsgálat eredménye fog pontos választ adni. A krém max. tünetenyhítésre használhat, de ez a kezelés önmagában még akkor sem volna elég, ha még tudná is az orvos a pontos kórokozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!