Ilyenkor vajon mit csinál a baba?
36 hetes vagyok, a baba már fejjel lefelé van. Néha amikor hozzáérek a hasamhoz alul (ahol a feje+keze van) ilyen finom kis ütemes lüktetést érzek. Olyan mint egy ér/szív, de biztos nem ér, mert érzem hogy a baba az, a szívét meg nem hiszem hogy érezni lehetne... Lehetséges, hogy szopizza az ujját, vagy valami ilyesmi? Létezik hogy ezt érzem? Vagy csak simán "ütögeti" lent a hasamat, és ilyen puhán, ütemesen? Érzett valaki ilyesmit?
(Nem a csuklásra gondolok, azt tudom milyen, és teljesen más. Ezt simán a "hasamban" nem is érzem, csak a kezemmel.)
Írtam, hogy azt tudom milyen, és teljesen másról beszélek. Ez egy folyamatos apró lüktetés, nem szakaszos "pattogás-szerű" érzések. Valamint írtam, hogy a csuklást érzed a hasadban végig, míg ezt nem érzem, hogy csinálja, csak ha éppen megfogom a hasam alját, akkor a kezemmel.
Úgyhogy több ilyen választ nem kérek, csak egyéb tippeket.
#2, az előzőt nem neked írtam.
Amit te írsz az végülis lehet...bár mégis úgy érzem, hogy a baba csinálja, nem én, főleg hogy pár percig szoktam érezni (ugyanabban a pozícióban ülve/fekve) és utána megszűnik. Gondolom az aortám működése nem szűnhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!