Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2. trimeszterbe fogorvoshoz...

2. trimeszterbe fogorvoshoz lehet menni?

Figyelt kérdés
Kiesett a tömésem, és most egy nagy lyuk van ott :( Fájni nem fáj (mèg)
2019. ápr. 21. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet.
2019. ápr. 21. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy fogamat tömték, egyet meg kihúztak a második trimeszterben.
2019. ápr. 21. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért ajánlák,hogy menjünk el állapotfelmérésre terhesség elején,mert akkor még megcsinálhatják a rossz fogakat.Később is megcsinálják de akkor fájdalomcsillapító nélkül,gyógyszer nélkül.A töméstől semmi baja nem lesz a babának.
2019. ápr. 21. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocs utolsó de amit írsz az nem igaz. 3 hete voltam fogorvosnál. 10 hetes voltam. Mondta, hogy a második trimeszterben tömi be a fogamat mert 12. hét után csinálnak bármit is. Előtte is lehet de biztonságosabb a második trimben. Júniusban megyek majd.

13+0 hkm

2019. ápr. 21. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Később már nem adnak fájdalomcsillapítót,antibiotikumot,injekciót..de ettől függetlenül megcsinálják akkor amikor szükséges.
2019. ápr. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!