Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérezgetés terhesség elején?

Vérezgetés terhesség elején?

Figyelt kérdés

Kb 5-6 hetes lehetek, nem tudom pontosan. Tegnap egy picit véreztem el is mentünk ügyeletre ahol megvizsgáltak, de mivel még korai így nem láttak semmit. A vérzést sem tudták megindokolni. Annyit mondtak, hogy ha erősödne menjek vissza. Ma is vérezgetek egy kicsit és teljesen kétségbe vagyok esve.

Volt valaki akinek ez jól végződött?

2019. ápr. 19. 16:57
1 2
 11/12 khniki ***** válasza:

Én 8 napig barnáztam, vérezgettem a beágyazódástól. Aztán elmúlt, majd újra kezdődött. Még csak 4 hetes voltam, semmi nem látszott az uh-n, de egy rakás pozitív teszt volt a kezemben. Azonnal felírt az orvos progeszteron pótlást. További 1 hétbe telt, mire teljesen megszűnt a barnázás, nagyon aggódtunk. 6 hetesen viszont már volt szívhang is, vérezgetés semmilyen szinten nem jött elő azóta sem.

18 hkm

2019. ápr. 21. 18:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Méhen kívüli volt. 😢 Szombaton műtöttek.

Köszi azért a válaszod és gratulálok!

2019. ápr. 22. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!