Terhes vagyok én akarom a babát a párom nem mit tegyek?
10, te meg miről beszélsz? Mi 200?
A csedem sincs annyi (közel sincs, cspvel sem), pedig nem minimálbér után kapom.
Most a MAX. GYED 156 450ft (ha a max-ra jogosult), CSP. 12 200ft, GYES 28 500ft. Meg a gyerektartás (20-30e?).
Számold már össze, hogy mennyi a megélhetés:rezsi, élelmiszer, ruházkodás, baba holmik (ágy, babakocsi.....), pelenka, gyógyszerek...... A lista végtelen lehet.
Ha jogosult vagy csedre és gyedre akkor én amondó vagyok, hogy visszakoltoznek anyamekhoz amig otthon vagyok a kicsivel, aztan 2 evesen bolcsi es mehetsz vissza dolgozni.
Baratnom jart igy. A parjaval akartak gyereket, de aztan a faszikam meggondolta magat. Elhagyta a csajt, egyedul nyomta vegig kb ugy az első 1 evet a gyerekkel, apuka csak neha ment latogatoba, aztan meggondolta magat. Kibekultek, es 2 gyerekuk van azota. Neki heppiend lett, de ez nem garantalja neked is.
Kérdező, ha nem titok, leírnád mennyi a fizetésetek, és a kiadásotok? Ezek nélkül nehéz bárkinek is igazat adni, mennyire férne most bele egy gyerek.
Amíg a kérdező fizuját sem tudjuk, addig meg nem lehet tippelni mennyi GYED-et kapna.
Az a him, aki így áll a témához nem érdemel meg téged se gyerekkel, se anélkül.
A helyedben biztosan megtartanám, hiszen te szeretnéd Őt, de a tisztán látás kedvéért: az abortusztól sem leszel meddö.
Kívánom, hogy a legjobb döntést tudd meghozni MAGAD számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!