Lehet hülye kérdés de mi lehet ez a hang? Nem képzelem az tuti.
Na végre még valaki,aki hallja.Én is ugyanezt hallom most is és az első fiamnál is.Kíváncsi voltam,hogy miután megszületik hallani fogom-e és igazam lett,mikor hirtelen mozdult picit roppant a csípője,még a kórházi elbocsájtóra is rá volt írva,hogy kattanó csípők,de ez egy kis időn belül elmúlt.Pár hónaposan elvittem ortopédiára,ellenőrzésre és minden oké volt.
üdv,egy szintén 33 hetes kismama
Szia!
Amikor én még terhes voltam a kisfiammal én is hallottam ezeket a fura hangokat,mintha a csontjai roppanának,másképpen nem tudom leirni.Elég ijesztő volt,de szerencsére egészségesen született az én kicsim.
Már olyanokat képzeltem magamba,hogy biztos most tört el valamije,mert tisztára olyan hang volt.
Én 34 hetes vagyok és kb. 3-szor hallottam hasonlót, azt hittem kipukkant a burok. Mivel nem folyt semmi, így úgy voltam vele, hogy csak képzelődtem, de ezek szerint más is hall ilyeneket. Akkor ezek szerint biztos a csontja. Remélem azért jól van odabent a pici!
Mindenkinek jó egészséget és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!