Lehet, hülye kérdés, de a letöltéseim mindig rosszak kicsit, hang is, kép is, ez mitől lehet?
De látod, a torrentjeim sem jók. Az én gépemmel lehet a baj.
És amúgy még azt is észrevettem, hogy ha egy videó kicsit "szaggat", akkor a letöltés után a szaggatás is még rosszabb lesz.
Huu ez több dologt miatt is lehet.Pl:
- Függhet attól is hogy milyen programmal nézed a filmeket és hogy milyen kodekek vagy kodekpackod van fent.
- A videó szaggatása lehet pl hogy nagyon leterheli a gépedet.Filmnézés közben nyisd meg a feladatkezelöt és nézd meg hogy a CPU használat hány százalék.
- Pontosan milyen géped van? Processzor,videókártya,RAM.Ha ezek régebbiek,lasabbak akkor maga a hardwer nem birkózik meg teljesen a filmekkel,föleg ha HD.
Videó szaggatásoknál sokat segíthet egy jó lejátszóprogram.Én a Media Player Classic Homecinema-t ajánlom.Kevesebb CPU használattal dolgozik,föleg ha pl 8-as sorozatú vagy annál ujabb Nvidia VGA-d van.Annál már a VGA sokat levesz a CPUról
Ha működik a gép akkor nem arról van szó hogy jó e vagy rossz.Kicsit kevés a RAMod,de sima filmnézéshez elég.HDre kevés,de az VGA függvénye is.
Milyen lejátszó progival nézel filmet?
Na meg ez a codek pack....én alapból nem használok soha packokat,föleg nem az ACE megacode packot!
Jobban jár az ember egy jó lejátszóprogival és a codekek közül csak azt kell letölteni ami feltétlenül kell!
Szóval kéne egy kicsit részletesebb leirás a gépedröl!
CPU pontosan milyen? Celeron vagy Celeron D,van e külön VGA-d vagy alaplapi? Bármelyik is milyen tipusú?
Egy Everestel mindent megtudhatsz
Semmi baj! Vannak erre programok amik megmondják! Ilyen például az Everest.Letölthető netröl,magyar és minden információt kiir a gépről.
Nehéz megoldást találni a problémádra ha ezeket nem tudjuk,addig csak találgatunk aztán vagy jó vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!