Elkaphattam a herpeszt? Lehet ezt valahogy tesztelni?
Figyelt kérdés
A közvetlen kolléganőmnek, akivel egymás mellett ülünk és gyakran kell papírokat cserélgetnünk, amiket ő úgy lapoz, hogy előtte mindig benyálazza az ujját -.- pár hete tele lett az arca herpeszekkel. Nem az ajka, de a szája körül 6-7 db. Folyton matatta őket a kezével, aztán dolgozott tovább fertőtlenítés nélkül. Én amilyen gyakran tudtam, használtam fertőtlenítő gélt, de mivel még nem publikus a terhességem, nem mondtam neki semmit, amit így utólag bánok isml. Mennyi esélye van, hogy elkaptam és hordozom? Lehet baja a babának? Van valami teszt amit a nőgyógyász el tud végezni?2019. ápr. 13. 11:47
1/3 anonim válasza:
Ha már volt herpeszed, srmmi baja nem lesz. Nekem is kijött terhesen. Dokit is kérdeztem, ő mondta.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos vagy szerencsére még nem volt. Így lehet valamit tenni?
2019. ápr. 13. 14:08
3/3 anonim válasza:
A héten voltam a synlab-ba, ott láttam kiírva,hogy vérből tesztelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!