Csináljak mégegy tesztet?
4 hetes terhes vagyok, 2 pozitív teszttel.
1 hónap mulvára kaptam csak időpontot a dokihoz. Mielőtt megyek hozzá csináljak még egy tesztet? Hogy lehet nyugiban kibírni ezt az 1 hónapot? 😅🤷♀️
Minek kellene még egy teszt? Más eredményt vársz tőle? A pozitív az pozitív is marad. Ha mégsem, akkor azt észre fogod venni, mert vérzel, görcsölsz és rohansz az ügyeletre.
Nyugiban kibírni? Sehogy :D Én megőrültem a várakozástól, én is úgy kaptam időpontot, hogy 3 és fél hetet kellett rá várnom :D Ne aggódj, a terhesség maradék 30 hete meg majd pillanatok alatt elrepül
Sok is. Elso babaval allandoan a nogyogyasznal vtam, hol a baba van baba? Mennyi a HCG van petezsak ez van az van? Van szivhang? Nagyon vart baba volt. ❤️
Masodik babanal + teszt es 8hetesen uh. Volt egybol baba es szivhang. ❤️
Kettőjük kozt volt egy vetelesem, igy meg inkább para volt az a 4het, de megerte. Ez egy igen bensőséges, intim időszak aminel erdemes a megerzeseidre hagyatkozni. Nagyon sokat szamit a pozitiv gondolkodas es szerintem akkor menj el az időpont előtt orvoshoz csak ha panaszod van. Tesztet csinalhatsz szerintem, azert az nem nagy dolog a mai vilagban, en is csinaltam párat viszont ha "szerencsed" van (najo annyira nem szerencse) jon a jooreg hanyinger a hatodik-hetedik hettol, ami minden nap joool megerosit majd a terhessegedrol. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!