Vennél tesztet ebben az esetben? . Ha mégegy negatív tesztet látok tuti összeomlok
Figyelt kérdés
Egy gyerekem már van, ott a 27. napon már extrém erősen látszotta 2 csík. Újra babát szeretnénk. Az elmúlt hónapokban már rengeteg tesztet vettem. Sajnos feleslegesen. Minden alkalommal hihetetlen csalódás volt, felesleges reménykedések. Ebben a hónapban 28. napon a tesztem negatív lett, viszont 33.napja nem jött meg. (a ciklusom nem állandóan 28 napos, néha több, néha kevesebb). A férjem szerint teljesen felesleges újabb tesztet csinálni, "biztos csak kimarad, vagy késik egy kicsit". Van értelme tesztet csinálni? Hiszen így, a lelkem legmélyén még reménykedhetem, viszont ha mégegy negatív tesztet látok tuti összeomlok. Semmit nem érkek, ami egy kicsit is egy esetleges terhességre utalna.2011. febr. 22. 22:10
1/8 anonim válasza:
Akkor ne csinálj tesztet, bárhogy is szeretnéd! Várj 2-3 hetet és ha akkor se jönne meg, na akkor teszt! így a kellemes csalódás az inkább borítékolható végeredmény! ;)
2/8 anonim válasza:
Nálam is első tesztelés negatív lett, 1-2 hét múlva ott volt a 2 csík :) Várj egy kicsit, még nincs minden veszve.
3/8 Dilettáns döggomba válasza:
Sok nő pont azért nem esik teherbe, mert annyira teherbe akar esni, hogy a szervezete a stresszet vészhelyzetnek érzékeli, és nem is engedi, hogy baba foganjon, mert "minek ilyen veszélyes helyzetbe, amikor minden csupa feszkó?"
4/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne csinálj tesztet! Várj még egy kicsit! Én ugyanígy voltam. Viszont ha ilyen a menzeszed, lehet hogy nem ártana egy hormonvizsgálatot csináltatnod. Én megtettem, és kiderült hogy a pajzsmirigyemmel probléma van, kaptam rá gyógyszert, és 3 hónapon belül terhes lettem. Üdv.
5/8 anonim válasza:
Tutira tesztelnek.Inkabb most egy osszeomlas mint egy het mulva mikor meg jobban beleelnem magam.
Ha terhes vagy feltetelezhetoen par napon belul kimutatna,ha nem akor uj ciklus uj remenyek.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek! Csak vettem egyet, és 2 CSÍKOS! SIKERÜLT!
2011. febr. 25. 13:25
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. márc. 19. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!