Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az aniló sajt lágy sajtnak...

Az aniló sajt lágy sajtnak számít. Ehetem nyugodtan terhességem idején?

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 20:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat Anikó sajtra gondoltam
2008. nov. 10. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ettem, és jól vagyunk:) Úgy tudom csak penészes sajtokat nem javasolt enni.

2008. nov. 10. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ettem, de én igazából az első terhességem alatt még penészes sajtot is, mert fogalmam sem volt róla, hogy nem lehet. Egészséges babám született, velem sem volt gond. :)
2008. nov. 10. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ettem mert nagyon nagy kedvencem, sőt én még nagyon kívántam a Camamber sajtot is és semmi bajunk.

Két gyermek anyukája

2008. nov. 10. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyed!

Az aniko sajt lágy zsíros sajt, de ettől függetlenül te is eheted.

A terheseket a pennicilin miatt figyelmeztetik a sajtok ellen,mint pl camembert, kékpenészes sajtok, mert azok tartalmaznak pennicillint és elvileg pennicillin tartalmú gyógyszert csak orvosi utasításra lehet szedni, de egy-egy alkalom azokból a sajtokból sem okozhat gondot!

2008. nov. 10. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak a penészes sajtokat nem szabad enni terhesség idején, szóval nyugodtan eheted.
2008. nov. 10. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!