Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6hetes terhes lehetek/lehett...

5-6hetes terhes lehetek/lehettem, pozitív tesztem volt és megjött, akkor ez vetélés?

Figyelt kérdés

4nap késés után pozitívat teszteltem, majd megjött úgy voltam vele nem vagyok terhes ezért cipekedtem, és a 3. napra nagy darabok jöttek belőlem(amúgy is szokott darabos lenni, de most sokkal több).

17éves vagyok nem értek én annyira a teszteléshez, ezért 2óra múlva is ugyan abban néztem meg egy másik tesztet ami emiatt lett negatív.

Most nagyon szomorú vagyok, hiába nem terveztem, hiába nem vagyok együtt már az apával, én akkor is megtartottam volna, és most valószínűleg még is elment. Most a 3. nap végére kezd elmúlni a mensi, de reggel még darabos volt és azt olvasom hogy az vetélés. Kérlek írjátok le a tapasztalataitokat, mert nekem még nem sok van a terhességről.

Amúgy csak az előváladéktól estem teherbe.

2010. júl. 4. 22:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Szia 3.:D

Most értem haza az orvostól, nem vagyok már terhes, se méhen belül, se méhen kívül.

Megnyugodtam:) Mert kiderült az apáról hogy nem 100-as:S És féltem kicsit, hogy ha terhes maradtam, akkor mi lesz a gyerekemmel.

Köszi hogy érdeklődtél.

Minden jót Nektek.

2010. júl. 8. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!Örülök,hogy írtál!Az a szerencse,hogy teljesen kitisztultál és nem kellett egy esetleges kaparást is csinálni.Vigyázz magadra és minden jót neked!

3.

2010. júl. 8. 12:31
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen én is féltem, hogy lesz kaparás vagy valami, de szerencsére minden rendben van, nagyon örülök neki:)

Jólvan, Te is vigyázz magadra/magatokra:)

2010. júl. 8. 13:45
 14/14 anonim ***** válasza:
szültél azota.elvetéltél az szomoru részvétem,kaparás nem kelet az jo,a baba apja rossz
2021. aug. 30. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!