Paramami vagyok. (? ) Lányom 20 hetes terhes, most volt genetikai ultrahangon. Napra pontosan tudja, mikor fogant a baba.
Szerintem nem gáz,és sok nagymama így van ezzel.Rájuk azért nehezedik nagy teher,mert most sokkal több információ áramlik mindenhonnan,és nehezebben igazodnak el.Ezért aztán tényleg nem hibaztathatjuk őket.Másrészt sok helyen tényleg babonából,vagy épp rossz tapasztalatok miatt nem szeretnek vasárolni már a terhesség elején,közepén...Szóval ezért a kérdésért sem hibáztatnám.
PCOS,ha már megfogant a baba,szerintem nem okoz gondot.Sok nőnek van ilyen betegsége.
Ha kisebb jelenleg,nem baj,csak ilyen 2-3 hetekkel ne legyen kisebb.Persze ezt úgyis az orvos tudja.Remélhetőleg odafigyelnek,ebben kell bízni.
Én nem sértődtem meg anyukám aggodalmaiért,inkább elgondolkodtam.Sőt mai napig 3 gyerek mellett is kérdezek tőle,mert ő az ANYUKÁM.Szeretem,és ha olyat is mond,amit nem fogok betartani,akkor is érdekel a véleménye.Nyilván túlzásokba nem kell esni,nem kell zaklatni,de nem más véleménye alapján fogom eldönteni mi a sok.
Az, hogy PCOS-ja van az nem okoz a méhen belüli növekedésben lemaradást, sőt semmit nem okoz a magzatnál.
Sokszor nehezíti a teherbe esést, de ők ezen minden probléma nélkül túl vannak. Ezért legyél hálás.
Az aggódás meg kicsit gáz, mert az nettó hülyeség, hogy csak addig fogod. amíg meg nem születik. Ez utána hatványozódni fog és egyszer már nem fogod tovább magadban tartani és neki fogod mondani, az meg egyenes út a feszültséghez a kapcsolatotokban.
Nekem már 20 hetes korától kezdve becsülgette az orvosom a születési súlyát, de csak mint tipp
28. héten kérdezte hogy vettünk e már babaruhát, ha nem, akkor 50essel készüljünk mert kb. 49-51 centis lesz, 3000 grammal.
48 centisen született, 3150 grammal, szóval nem is tévedett akkorát.
Atyaégezés felesleges, ilyenkor ugye csak tippelnek a dokik, de általánosságba be szokot jönni.. :)
Gratulálok nagymama és édesanyának is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!