Paramami vagyok. (? ) Lányom 20 hetes terhes, most volt genetikai ultrahangon. Napra pontosan tudja, mikor fogant a baba.
Akkor bizonyára véletlen.Kísérteties a hasonlóság. Ráadásul történetesen 16 hetes volt ott 4héttel ezelőtt...Nem tudom hogy kell belinkelni, de ez az:
"Unokám lesz, aminek természetesen nagyon örülök. A lányom 16 hetes terhes. Többi lent. (? )
Szóval még nagyon korai a terhesség, ráadásul PCOS-t diagnosztizáltak nála. Szerencsére enne ellenére sikerült teherbe esnie viszonylag hamar. Amiért aggódom: már babakellékeket vásárolnak, megvették a babakocsit, pár kisruhát. Annyira félek, ha véletlenül probléma adódna, szerintem összeomlik a lányom. Nem túl korai ez még? Ti mit gondoltok róla? Én parázom túl? Nem szóltam neki erről semmit, de félek."
"A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
8.! Hát pont nem akarom terhelni a saját aggályaimmal, ezért kérdezlek titeket. Mindenkinek megy a hasznos-jel"
Annyira tipikus a válaszod😃
Igen 24-es. Én nem tudom hogy kell linkelni, de ha megnézed,kettővel fölötted bemásoltam, mert a felvetésemre a Kérdező vadul ellenkezett, hogy ő írta volna...Pedig nekem nagyon úgy tűnik.
Bocs, hogy off, a Kérdezőnek már mindent leírtam, amit gondoltam.(20-as is én voltam).
Ja de, ezt tényleg én írtam. Csak tegnap hirtelen nem esett le a "két tolófájás közötti vásárlás" miatt. Azóta meg nem voltam itt, hogy reagáljak.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!